VW ключодържатели
- golf_5_R32
- Автомобил:
- Двигател:
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
longora написа:Ако отиде във важните теми може и да има по-голям успех ... може някой хора просто да не влизат в ОФФ ТОПИК'а. Ако го поразпространим повечко ... или модераторите да направят нещо такаче всеки да види ключодържателя и цената му. Мисля че така може да се появят повече желаещиДано се съберем
напълно съм съгласен с колегата, аз съвсем случайно попаднах на темата макар че редовно преглеждам форума.
Пишете и за мене една бройка.

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Winner25 написа:Dpop написа:За 100 бр. цената ще е около 7 лв., а за 200 бр. ще е ок 5.50 лв., като тя подлежи на коментар в зависимост от количеството.
Доколкото разбрах цената ще зависи от бройката.така че първо тя трябва да се определи.

На този етап 13 колеги желаят да си вземат такъв ключодържател. В понеделник следобед смятам да направя преброяване, което ще напиша тук и ще говоря за това къде и как да продължи темата. По принцип няма смисъл да поръчваме под 50 бр.(защото ще излезе малко несериозно, а и цената ще е поне двойна), а за такава бройка - 50 (както писах и по-горе) цената на 1 бр. ще е до ок 8 лв.
Последна промяна от Dpop на Съб 06 окт 2007 18:04, променено общо 1 път.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
ivoj написа:longora написа:Ако отиде във важните теми може и да има по-голям успех ... може някой хора просто да не влизат в ОФФ ТОПИК'а. Ако го поразпространим повечко ... или модераторите да направят нещо такаче всеки да види ключодържателя и цената му. Мисля че така може да се появят повече желаещиДано се съберем
напълно съм съгласен с колегата, аз съвсем случайно попаднах на темата макар че редовно преглеждам форума.
И ако го преместят като нова тема предлагам да се пише като в темата ''Колко коня има форума'' 1 +2 = 3 3 +1 = 4 и така !!! Надявам се , че ме рзбрахте !!! За да се знае точната бройка и да се рзбере каква ще е цената !!!
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
rexpitbul написа:ivoj написа:longora написа:Ако отиде във важните теми може и да има по-голям успех ... може някой хора просто да не влизат в ОФФ ТОПИК'а. Ако го поразпространим повечко ... или модераторите да направят нещо такаче всеки да види ключодържателя и цената му. Мисля че така може да се появят повече желаещиДано се съберем
И ако го преместят като нова тема предлагам да се пише като в темата ''Колко коня има форума'' 1 +2 = 3 3 +1 = 4 и така !!! Надявам се , че ме рзбрахте !!! За да се знае точната бройка и да се рзбере каква ще е цената !!!

Good idea. Приемам предложенията ви и благодаря. В понеделник ще обсъдим възможностите за възможно най-доброто решение.
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
stan4o_mc написа:Ако цената надхвърли 15лв - не ме пишете. Иначе съм вътре!...От 14301 потребители - 9 искат?! Я се засрамете бе! По времето на Виденов, бабите не се стискаха така!
нещо не разбрах ти от кои си? от 14301-те или ит деветте??? 15 лв. ли е ти е тавана? щи ударя едно рамо, само да не ни караш да се срамуваме!!!