Колега като за начало можеш да отидеш на Шок тест.Ако всичко е Ок ,което ти пожелавам не е лошо да мръднеш да някой майстор да ти погледне тампоните по предницата.От тях обикновенно лопа така че сякаш колата ти се разпада между краката.И най-накрая прибегни до смяня на каквото и да билоstefande написа:И аз имам същия проблем,колата ми е Голф 3 АБУ зада не пускам нова тема ще чакам отговори тук.При мен неса амортисьорите защото само през дупките хлопа ама яко.Лошото е че и отпред и отзад.Може ли да ме насочите какво да тарся,дане ме изпарзалят някаде да кажат че сами сменили или са за смяна амортисьорите.На хубав път със 140-150км немърда няма поклащане нищо,но минали през някоя дупка малка дору голямо хлопане.Мерси предвърително.
Исках да разбера дали става да се притегнат, явно да. Мислих си, че са стари за това са така, но ина4е вози перфектно.Hripi написа:Здравейте!!! Аз съм нов във форума и искам да благодаря предварително на всички, които се отзоват на проблема ми! Притежател съм на Golf 3 TDI 1.9 90hp от 97г. Проблема ми е следния. То не е точно проблем ама аз си мисля така. Тампоните на предните амортисьори горе имат разтояние от ламарината около 1см. Като вдигна колата на крика и тампоните слизат до ламарината. Като хвана гумата и я вдигна на горе и има луфт. Дано да съм се изразил правилно.Поразпитах някой техници, незнам дали са ме излъгали, и ми казаха, че за голф е нормално, но аз съм обсолютно НЕсъгласен!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 99 госта