как се прибират цилиндърчета г3 гти
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
как се прибират цилиндърчета г3 гти
някой zнаели как се прибират цилиндърчетат на zадните спирачки (дискови) на голф 3 гти????спешно е
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: как се прибират цилиндърчета г3 гти
neiki4a написа:някой zнаели как се прибират цилиндърчетат на zадните спирачки (дискови) на голф 3 гти????спешно е
- Мисля си че ако развиеш леко пробката за обезвъздушаване ще стане по лесно

-
- Автомобил:
- Двигател:
ultrabobo написа:Много мъка е да го правиш на място.
Изобщо не е трудно - скоба,тип дърводелска от Билла - към 2 лева,в Практикер същата - 6 лева.Трябват и раздвижни клещи...стягаш леко и въртиш независимо в коя посока.Тъй то.
В почти всички накладки има описание как се сменят и пише при задни дискови какво се прави.Ама кой да чете?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 8&start=15
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък защо си мисля,че буталото се върти и само си ссе прибира,сигурно е на нещо като винт ,поне аз така си ги прибрах без проблем ако са клеясали е друга работа ама не съм ги зорил кой знае колко имаше май един канал в който може да се вкара някоя отвертка примерно и да си завъртиш буталцето!
п.п Развий си капачката на казанчето за течноста на помпата и следи да не прелее ако си карал много време със изтрити накладки и през това време си доливал спирачна течност може да прелее.
п.п Развий си капачката на казанчето за течноста на помпата и следи да не прелее ако си карал много време със изтрити накладки и през това време си доливал спирачна течност може да прелее.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”