Спешно работещ сервиз за алтернатори в София!!!!!!!!!!!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Спешно работещ сервиз за алтернатори в София!!!!!!!!!!!

Мнениеот petko5 » Нед 07 окт 2007 11:33

Колеги, здрвейте :)
Трябва ми спешно работещ сервиз за алтернатори.
На един приятел, алтернатора му здаде багажа, колата е Пежо 306, но това мисля че няма значение.
Благодаря Ви предварително :)
Поздрави

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Нед 07 окт 2007 12:11

неделя е все пак :roll: иначе много добри има на Симеон но искат всичко свалено :wink:

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Нед 07 окт 2007 13:07

да, на симеон от ботев ако идваш първата вляво и е точно на кръстовището, но не знам дали бачкат, най9вероятно не. знам и едни на житница, от борис към овча купел вдясно гледаш около 20-30 метра след като си минал борис ще се видят... ама неделя. то половината работа е свалянето, ако бях на ваше място бих се пробвал сам ако е поправимо разбира се. лагерите се намират, но си ги вземете от магазин за лагери , не авточасти. хем са значително по-евтини хем са качествени, не китайски. четки се намират, реле регулатори се намират, само де няма намотки заминали?

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Нед 07 окт 2007 13:29

pakumba написа:да, на симеон от ботев ако идваш първата вляво и е точно на кръстовището, но не знам дали бачкат, най9вероятно не. знам и едни на житница, от борис към овча купел вдясно гледаш около 20-30 метра след като си минал борис ще се видят... ама неделя. то половината работа е свалянето, ако бях на ваше място бих се пробвал сам ако е поправимо разбира се. лагерите се намират, но си ги вземете от магазин за лагери , не авточасти. хем са значително по-евтини хем са качествени, не китайски. четки се намират, реле регулатори се намират, само де няма намотки заминали?

Тия не работят в неделя! Няма смисъл да ходиш :wink:

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Нед 07 окт 2007 14:38

След, като обиколихме, половин София, отидохме на крастовището на Раковска и Сливница при Калоян, голяма случайност че човека беше там :yeaha: , човека веднага се отзова и ни помогна, закърпи временно положението, оказа че алтернатора е заминал и трябват нови части за него, но в неделя няма от къде да ги вземе :(
Но евала на пича закърпи го за 2-3дни, колко да свършим работа :yeaha: :beer

Благодаря на всички Ви за помоща и насоките, за вбъдеще ще го имам в предвид :beer
Поздрави :beer :beer :beer

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”