brabus написа:Отврат е случилото се.
Дори да бяха най-обикновени железарки пак е отврат. Не толкова въпрос за парите, колкото гадното чувство, че някой е посегнал върху собствеността ти.
Прав си

няма да гледам пповече тая тема за да не спамя излишно

chefito написа:По вашата логика ако изнасилят жена е виновна тя щото си е сложила хубави секси ботуши...винавна е полицията, виновни са крадците...виновни са майките им на крадците, но не и собственика....
creativs написа:audiokick написа:цъ, нямах секретни болтове..., ама не мисля че ще ги спре тва. Кво му пречи да си купи... Абе... да са живи и здрави...
ахХахХАХАхХА ти чуваш ли се бре колега.Имаше ли секретни болтове нЕма начин да ги откраднат
. Секретните болтове си имат специални "врътки" ако мога така да ги нарека и само с тях се отвъртат болтовете.Изгубиш ли я и ти не моеш да си свалиш гумите.
Сам си си виновен![]()
![]()
audiokick написа:че има 2-3 типа секретни болтове, които са в масова употреба, а крадците обикалят с по 10 типа секретни ключове. Сам си прави сметка от кое има полза.
Даскала™ написа:audiokick написа:че има 2-3 типа секретни болтове, които са в масова употреба, а крадците обикалят с по 10 типа секретни ключове. Сам си прави сметка от кое има полза.
Ще ти кажа.....
Аз бях купил от "тези" секретни с по две-три разновидности и ги смених с други които се дублират 1 на 1 000 така,че има начини![]()
Ето,дори на стругар да си отишъл,ама още веднага като взел джантите,а не да отлагаш с мисълта,че точно на теб ше ти се размине![]()
Няма кво да коментираме повече,дано си ги познаеш,но не вярвам да си ги върнеш обратно освен ако не си ги платиш пак
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 44 госта