Другата седмица ми се налага да скокна до Скопие и ми казаха че има вероятност да се доплати някаква сума само за една държава. Някой ако е запознат може ли да ми каже минималния срок за зелена карта за Македония на каква цена е? Едно време бяха минимум 150лв за 14 дена ама след Европейския съюз как е....не знам
Зелена карта за Македония?
- GTIteam
- Автомобил:
- Двигател:
Зелена карта за Македония?
Здравейте, на колата имам нормална Зелена карта за Европейския съюз (30 и няколко лева беше). Доколкото знам тази не важи за Турция, Македония, Сърбия и т.н.
Другата седмица ми се налага да скокна до Скопие и ми казаха че има вероятност да се доплати някаква сума само за една държава. Някой ако е запознат може ли да ми каже минималния срок за зелена карта за Македония на каква цена е? Едно време бяха минимум 150лв за 14 дена ама след Европейския съюз как е....не знам

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зелена карта за Македония?
GTIteam написа:Здравейте, на колата имам нормална Зелена карта за Европейския съюз (30 и няколко лева беше). Доколкото знам тази не важи за Турция, Македония, Сърбия и т.н.
Другата седмица ми се налага да скокна до Скопие и ми казаха че има вероятност да се доплати някаква сума само за една държава. Някой ако е запознат може ли да ми каже минималния срок за зелена карта за Македония на каква цена е? Едно време бяха минимум 150лв за 14 дена ама след Европейския съюз как е....не знам![]()
От коя компания ти е издаден сертификатът (зеления) Зелена карта?
Погледни си дали МК е задраскано в сертификата, ако не е, без да плащаш - тръгвай! Ако обаче е задраскана, иди до офиса на компанията, която ти е издала ГО и искай покритие в Македония...
Последна промяна от Dragon на Нед 07 окт 2007 9:28, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Re: Зелена карта за Македония?
Dragon написа:....
От коя компания ти е издаден сертификатът (зеления) Зелена карта?
Погледни си дали МК е задраскано в сертификата, ако не е, без да плащаш - тръгвай! ...
Аз имам зелена карта от Армеец и в нея не е задраскано нищо. Чудех се дали каката дето ми я попълваше не се е объркала нещо.... Ти сигурен ли си или да ходя да питам?