Какво мислите за тази обява?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Нед 07 окт 2007 1:11

skotis написа:Пич, аз съм от Люлин и го гледах тоя голф и трябва да ти кажа да не се разкарваш изобщо ;) Просто е мн зле...то и на снимките се вижда, ама на живо е по-зле... Верно са - помпа-дюза е, ама е мн зле колата, честно! Търси друга четвъртуна ;) и успех

пп: Не взимай нова шкода, нова фиеста или каквато и да е нова кола за 15к лв. Според мен новите коли за толко пари са просто грешка на технологията :)

Aбе не може да ме убедите,че е по добре да вземеш кола дето я е карал некъв талибан 500 000 хилки (я сменявал масло я не :? ) пред това да си изкараш колата от шоу рума,да ти дадът гаранцийка,сипваш тунджа и забравяш :drive

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 07 окт 2007 1:32

kaiser666 написа:
skotis написа:Пич, аз съм от Люлин и го гледах тоя голф и трябва да ти кажа да не се разкарваш изобщо ;) Просто е мн зле...то и на снимките се вижда, ама на живо е по-зле... Верно са - помпа-дюза е, ама е мн зле колата, честно! Търси друга четвъртуна ;) и успех

пп: Не взимай нова шкода, нова фиеста или каквато и да е нова кола за 15к лв. Според мен новите коли за толко пари са просто грешка на технологията :)

Aбе не може да ме убедите,че е по добре да вземеш кола дето я е карал некъв талибан 500 000 хилки (я сменявал масло я не :? ) пред това да си изкараш колата от шоу рума,да ти дадът гаранцийка,сипваш тунджа и забравяш :drive

А мога ли да те убедя да си вземеш кола с хубав мотор и екстри покарана 100-150к със запазен мотор и салон ,вместо "дъното на автомобилната индустрия".Така го казваш се едноче всички колиса като тази на снимката.

Потребителски аватар
bodlivez
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bodlivez » Нед 07 окт 2007 16:11

Rabbit_TDI написа:А мога ли да те убедя да си вземеш кола с хубав мотор и екстри покарана 100-150к със запазен мотор и салон ,вместо "дъното на автомобилната индустрия".Така го казваш се едноче всички колиса като тази на снимката.

:да:

Прост пример:
- Г4 2003 ТДИ на 150к км (реални) АБС,ЕСП, 4/8възглавници и т.н. = 17к лв, след 5 години ще се продаде за 7к лв.
- Дачия/Фелиция нова = 17к лв, след 5 години ако не си се претрепал щото на тези коли сеифтито е 0 ще четеш на Труд последната страница с обяви 'Купувам коли за скраб'

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 07 окт 2007 22:57

Дачия с подобни праматри-доколкото има такъв термин ,но поне дизел с серво на волана и един кирлив климатик е 18 к без ДДС.За Фабиа/щото Фелиция вече няма :lol: / отива доооста нагоре.Изобщо не споменавам темата че те са друг клас ,а Голф/Астра в що годе свясно изпълнение почват от 35 к/говориме за що годе нормална кола ,а не рекламиране на една кола пък показване на цената за вариант 1.0 бензин без климатик :lol: /.Оттом натаък почваш с по-скъпи застраховки ,ходене само в оторизиран сервиз за квото и да било и дългото му киснене.След тва след 3 години гаранцията свършва и ти си в транс-в повечето случей се възползваш от "любезния" вариант да доплатиш за нова/ама на твойта цената е паднала над 2 пъти щото излиза от гаранция/ и т.н.Като сметнеш всички разходи за година ,ама както си се смята ще се хванеш за главата.При нас от нов автомобил имат изгода фирмите/щото за тях е нещо като ослуга/ ,или хората който имат найстина пари да си позволят хубава нома кола - там цените съм забелязал че за хубавото почват от 40к.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”