Пробвах Polo, Golf, Touran, Jetta и Passat(а миналата година Пасат, Фаетон и Туарег). Абе новото си е ново, а за моя изнeнада половера с 1.4 бенз. - авт. скоростна кутия направо ме впечатли като ускорение и като возия. Страшна оса. Е пасата си е друго измерение, съпоставяйки го с останалите, но те са от по-нисък клас, така че и сравнението е безмислено.
6-7 Октомври - Дни на отворени врати - Порше София Изток
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Да с някои се видяхме(didoriginal, rojo, dobrinb, ВЕСКО) други не, обаче се нашофирах на нови коли.
Пробвах Polo, Golf, Touran, Jetta и Passat(а миналата година Пасат, Фаетон и Туарег). Абе новото си е ново, а за моя изнeнада половера с 1.4 бенз. - авт. скоростна кутия направо ме впечатли като ускорение и като возия. Страшна оса. Е пасата си е друго измерение, съпоставяйки го с останалите, но те са от по-нисък клас, така че и сравнението е безмислено.
Надявам се да съм късметлия с томболата.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Tomcat написа:. новите са станали някак си беззъби. няма я тръпката.
Аз да имам парички да го изкарам от шоурума пък ако ще и с чене да е
-
Atanas14
- Автомобил:
- Двигател:
малко погрешно ме разбра. не ти казвам че са лоши но всички фолксвагени които бяха на разположение днес са съвсем нормални съвременни автомобили. автомобили които не предизвикват детето във всеки от нас.
май единствените 2 автомобила с марка фолксваген в сегашната гама са голфове - GTI и R32.
лично мнение, но поне за мен колата не е само средсво за предвижване
май единствените 2 автомобила с марка фолксваген в сегашната гама са голфове - GTI и R32.
лично мнение, но поне за мен колата не е само средсво за предвижване
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- BECK0
- Автомобил: VW Passat B7
- Двигател:
Стаж не са ми изкали , защото имам само година и 3 месеца, но едната ми вика : "Нали знаеш каква отговорност поемаш, аз не бих я поела" викам аз да не съм с дълги крака и руса коса като теб
Иначе благодаря специално на rojo ,защото ме взе от студентски град и ме върна до студентски град. Аз пробвах Туарег, Туаран и Голф
Много вървят новите ей..
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето миналата година какво тествахме: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=phaeton 
- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
къф стаж, кви 2 коли...
приятелката ми има книжка от 1 месец и кара caddy и polo.
аз пък карах 3 коли - passat, polo и transporter всичките дизели
явно са ми изпуснали бройката коли.
иначе беше кеф голям и организацията беше добре като добавим, че имаше и кафета, коли, сокове и тн, дори детски кът.
напролет пак сме там
приятелката ми има книжка от 1 месец и кара caddy и polo.
аз пък карах 3 коли - passat, polo и transporter всичките дизели
явно са ми изпуснали бройката коли.
иначе беше кеф голям и организацията беше добре като добавим, че имаше и кафета, коли, сокове и тн, дори детски кът.
напролет пак сме там
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: