Челното стъкло на 4-ката ми е сменяно и явно някой сръчко си е оставил ръцете до лактите

Тече точно пред плафона в най-горната част на дъгата

Чудя се дали да го намажа със санитарен силикон или да го карам на джамджия

Имате ли някакви идеи

greda написа:Колеги имам нужда от съвет![]()
Челното стъкло на 4-ката ми е сменяно и явно някой сръчко си е оставил ръцете до лактите![]()
Тече точно пред плафона в най-горната част на дъгата![]()
Чудя се дали да го намажа със санитарен силикон или да го карам на джамджия![]()
Имате ли някакви идеи
Дон Хуан Голфа написа:Мога да ти дам тела на сервиза
Дон Хуан Голфа написа:
Колега слушай сега патил...
За 2 години 4 стъкла съм сменил от бавно каране![]()
Значи в Кобра казват ,че имат турски и оригинални-и двете са пълен боклук и не работят добре-единият път даже ми влизаше вода като при теб!!!
Постави си орининално-пасва перфектно по фугите и ъглите и идва комплект с сички джаджи!-Последно си взех възлагателно писмо и ходих в доверен сервиз и от там ми поръчаха оригинално!-идва най интересното....като сложиха оригиналното все едно съм карал с 10 диоптера...ор. стъкло направо се виждаше страшно различно и CLEAR
Мога да ти дам тела на сервиза
greda написа:Дон Хуан Голфа написа:Мога да ти дам тела на сервиза
Записвам![]()
![]()
![]()
Май ще пробвам първо със силикон, но като се знам колко съм сръчен май няма да ми е излишен този телефон
greda написа:Колеги имам нужда от съвет![]()
Челното стъкло на 4-ката ми е сменяно и явно някой сръчко си е оставил ръцете до лактите![]()
Тече точно пред плафона в най-горната част на дъгата![]()
Чудя се дали да го намажа със санитарен силикон или да го карам на джамджия![]()
Имате ли някакви идеи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 65 госта