Помощ, откраднаха ми пасата

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 11 юни 2007 9:54

Айде да ги видим кои са тези чужди компании:
1. Бул Инс - коя точно компания им е собственик - те са всеизвестни - няма какво да ги коментираме;
2. Армеец - 99% се припокриват с ТИМ
3. Лев Инс - бивши барети, под прикритието на еврейски фирми.

Не става въпрос за мутри с бухалки и боксове от средата на 90-те. Сега всичко е легализирано, силовите застрахователи сложиха костюми и бели якички, ама принципът е същия: плащаш каско - имаш кола - не плащаш - доста вероятно е да не я намериш.
Навремето биеха и заплашваха хората, за да се застраховат - т. нар рекет. Сега никой не те насилва, но не си ли платиш - почти сигурно гориш - общо взето - постига се същият ефект, но с по-"цивилизовани" средства :wink: :lol: Верно много се оспами тая тема :oops:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 11 юни 2007 10:01

connor cane написа:Айде да ги видим кои са тези чужди компании:
1. Бул Инс - коя точно компания им е собственик - те са всеизвестни - няма какво да ги коментираме;
2. Армеец - 99% се припокриват с ТИМ
3. Лев Инс - бивши барети, под прикритието на еврейски фирми.

Не става въпрос за мутри с бухалки и боксове от средата на 90-те. Сега всичко е легализирано, силовите застрахователи сложиха костюми и бели якички, ама принципът е същия: плащаш каско - имаш кола - не плащаш - доста вероятно е да не я намериш.
Навремето биеха и заплашваха хората, за да се застраховат - т. нар рекет. Сега никой не те насилва, но не си ли платиш - почти сигурно гориш - общо взето - постига се същият ефект, но с по-"цивилизовани" средства :wink: :lol: Верно много се оспами тая тема :oops:
е само тези трите ли са в БГ :D има още доста компании и май са в чужди ръце :D големия % който горят са тези с незастраховани коли :wink: ама дали ще си я застраховаш или не това е избор на всеки собственник :D но после какво се получава ! те се оплакват че им гепят колите :wink: все пак тази застраховка не е само за да не ти гепят колата!може да се наложи и някой лев да ти дадат за щета :wink:

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пон 11 юни 2007 10:28

Абе така и така настана ебахти спама... :lol:
Колега santo_trafficante, това на аватара ти е Ал Пачино, нали? Страшен актьор - любимият ми.

А за каско - верно можеш да вземеш пари за щета, ама колко разправия е - не ти е работа :cry:
Имам приятел на доста висок пост в една застрахователна компания, и той ми разясни горе-долу как стоят нещата - а на него му вярвам 100%. Повечето фими - аз само съм дал пример с най-големите, са собственост на българи, които преди 10-12 години се наричаха мутри, а днес са добре облечени бизнесмени. Чуждите компани в повечето случаи са само за заблуда на противника - аккто се казва - за"парлама".
Все пак това си е мое мнение де :wink:

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 12 юни 2007 12:48

Миналата сряда видях такъв пасат в кв. Прослав /десен волан EN номера /. За съжаление забравих за антените. Тея дни ще ходя до там, ако мога, ще го снимам.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Вто 12 юни 2007 13:34

santo_trafficante написа:все пак тази застраховка не е само за да не ти гепят колата!може да се наложи и някой лев да ти дадат за щета :wink:

аз пък мисля, че тази застраховка в БГ е точно, за да не ти гепат колата, застраховката КАСКО само тук включва по подразбиране и опцията КРАЖБА и ПАЛЕЖ.
Рискът си е изцяло мой, като се върна назад във времето излиза, че ми е по-евтино да нямам КАСКО, защото ремонтите и щетите, които понася колата са много по-малко, още повече като има и застраховка ГО вече. Тук КАСКО-то е станало равносилно на пътен данък, ГО ... интересно колко са колите с КАСКО, без ГО :roll:

Потребителски аватар
msirakov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот msirakov » Вто 12 юни 2007 16:58

Моля не затваряйте темата, нека кеката кайе какво е развитието, макар че едва ли ще е скоро, като знам колко професионално работят ОРГАНИТЕ НА РЕДА :(

Потребителски аватар
DaniDupeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaniDupeto » Сря 13 юни 2007 9:59

connor cane написа:Имам приятел на доста висок пост в една застрахователна компания, и той ми разясни горе-долу как стоят нещата - а на него му вярвам 100%. :wink:

Явно е доста силна мутра!
Неам нерви да споря с невежи като теб КОЛЕГАА

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Чет 14 юни 2007 21:06

stan4o_mc написа:Миналата сряда видях такъв пасат в кв. Прослав /десен волан EN номера /. За съжаление забравих за антените. Тея дни ще ходя до там, ако мога, ще го снимам.

Да той тоя Пасат си се кара на тея номера!Тоес те всички крадени коли се крадът за да си се вози някой на тях с техните си номера!А и да си я паркира пред тях разбира се,тя не се издирва ,а пък и не бие на очи с тея номера и без каско и с десен волан!
Според мен темата се е изчерпала ако човека искаше да си намери колата досега да си я е намерил-сега е само вайкане и чешане на езици от което само произлизат спорове но не и някъква съществена помощ за потърпевшия.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 22 юни 2007 10:57

50/50 % Тези неща стават точно от форуми-те!
В момента крадците със сигурност преглеждат темата подроно......

Нищо лично, просто мое мнение! :?

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Нед 07 окт 2007 11:03

нямам резултат още, а и вече не се надявам :( едва ли ще карат колата точно с тия номера, макар че имат всички документи за да я карат... както бях писал, беше купена на името на фирма... а и честно казано - мене са ме спирали доста полицаи, когато съм карал с английска регистрация и никой не е правил справка за колата - показвам документите, почесват се по врата и викат - айде карай... така че...:) има някаква вероятност, макар че е глупаво и рисковано, ама пък знае ли човек?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 07 окт 2007 12:59

Хах .. отивам един ден на работа и ни спират полицаи. Ние сме с голф 3-ка страшно издухана. На един приятел беше и оня вика.. колата е крадена !
и моя приятел потресен ..
- Ама как така е крадена бе аз я имам от 5 години си я вкарах от германия тогава
- Крадена е това е.. отиваме на скенер

минахме си скенера и всичко и така... минахме си по живо по здраво.. ама само където ни загубиха 1 ден по глупости .. бая се посмяхме макар че на моя приятел не му беше смешно..

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Нед 07 окт 2007 14:16

Vizor написа:Хах .. отивам един ден на работа и ни спират полицаи. Ние сме с голф 3-ка страшно издухана. На един приятел беше и оня вика.. колата е крадена !
и моя приятел потресен ..
- Ама как така е крадена бе аз я имам от 5 години си я вкарах от германия тогава
- Крадена е това е.. отиваме на скенер

минахме си скенера и всичко и така... минахме си по живо по здраво.. ама само където ни загубиха 1 ден по глупости .. бая се посмяхме макар че на моя приятел не му беше смешно..

Еее мани колега за пореден път не се и учудвам ... тва нашата полиция си с извинение нали никой да не се обиди за трепане .. немат си друга работа .... :rocketwhore :076:

Потребителски аватар
boro72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот boro72 » Пон 08 окт 2007 10:26

бате сори ама ти си си за е..е. мое ли? да не си от луната тука в БГ без застраховка гориш леле а аз си мислех че вече не стават такива работи. :?

Vento_Power
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vento_Power » Пон 08 окт 2007 11:28

da__buzz написа:
wili98 написа:ами май ти остава да чакаш да се обадят..и да искат откуп..

колега маи само това остава
дано я намериш ама как цял месец без номера и каско.
ти от къдепадащ не знаещ ли как стоят нещата в БГ.

СЪГЛАСЕН СЪМ! :!: :?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”