На старата кола имах един теч на масло и капеше точно на изпускателните тръби и презцялото време смърдеше като си пусна вентилатора пък да не говорим. Отврат голяма беше
Гарнитура на главата
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гарнитура на главата
scuba написа:Я сега и аз да попитам:
Казаха ми, че отишла гарнитурата на главата. Тече малко масълце по мотора. Ваското1 каза, че може да я карам така (трябва да мина към 3-4000 км.). Друг майстор каза: "Абе ти луд ли си бе? До Пловдив няма да стигнеш и после..... си е**ло майката"
ТА: Какво ви е мнението за моя проблем?
П.С. Ваското1, извинявай, че ти нямам вяра, ама така ме наплашиха тия пичове, че реших да питам. Да имам все пак още няколко мнения
Имах подобен проблем. Карах почти 10000 км с леко сълзене, но после в рамките на 300 км текна като лейка и дори с доливане неможеше да се кара. Гарнитурата се бе прокъсала в частта на маслопровода към главата. Така че ти си решавай.
- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
scuba написа:30 кинта е гарнитуратаШлайфане на глава, сегменти... тинтири-минтири (за да стане как си требе) - 300 лв.
Ехеее, след малко ше каже6 и клапани и гуми4ки, пък и шлайфане на цилидрите и то ко стана - 500лв, като можеш за кола на тия години да си сложиш една гарнитурка и да постигнеш същия ефект.
Но все пак си доста прав