Колеги кажете как е най-добре........да се поръча от Интернет или в София някой ги продава........или?????!!!!
http://20054-fk-automotive.imosnet.de/s ... lf-IV.html
Тези ми допадат!!!!!

ANGEL EYES за Голф 4 най-евтино???..........благодаря
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Отиди там, където и на мен ми казаха
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=60023

Re: ANGEL EYES за Голф 4 най-евтино???..........благодаря
И аз имам желание да сложа такива фарове, обаче ме притеснявт самите кръгове, дали са с диоди или е система с крушка-сменяема. Щото ментетата са гола вода общо взето. Ако някой има оригинални такива да свирка...
- iGolf
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
намерих един линк има разли4ни цени:http://www.europerformance.co.uk/pages/products/category_results.mhtml?category=fkangeleyes&car=vwgolf4&manufacturer=fk&sub_category=1
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
afferra написа:И аз имам желание да сложа такива фарове, обаче ме притеснявт самите кръгове, дали са с диоди или е система с крушка-сменяема. Щото ментетата са гола вода общо взето. Ако някой има оригинални такива да свирка...
Мойте са на FK и ринговете са с няколко крушки!
Светят перфектно

Дон Хуан Голфа написа:afferra написа:И аз имам желание да сложа такива фарове, обаче ме притеснявт самите кръгове, дали са с диоди или е система с крушка-сменяема. Щото ментетата са гола вода общо взето. Ако някой има оригинални такива да свирка...
Светят перфектно
А, имат ли възможност за монтаж на ксенон или са тесни като оригиналните фарове.
Ако някой иска ксенонче, също да свирка. Ще измислим някаква прилична цена. Иначе имам оригинални Хелла. Втора употреба, но с нови крушки.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
afferra написа:Дон Хуан Голфа написа:afferra написа:И аз имам желание да сложа такива фарове, обаче ме притеснявт самите кръгове, дали са с диоди или е система с крушка-сменяема. Щото ментетата са гола вода общо взето. Ако някой има оригинални такива да свирка...
Светят перфектно
А, имат ли възможност за монтаж на ксенон или са тесни като оригиналните фарове.
Ако някой иска ксенонче, също да свирка. Ще измислим някаква прилична цена. Иначе имам оригинални Хелла. Втора употреба, но с нови крушки.
Ето ги фаровете

Има много подобни на вид в Илиенци ама светят ужасно,матеряла е смешен и се прецакват ринговете за 2-3 месеца

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”