One написа:LILO&STICH написа:![]()
![]()
твоя още ли го няма
няма го в списъка на познатите ми
що ?
Моля Ви, по темата!
Ще вземат да заключат!
sashobas написа:Аз съм майстор във тази област но съм много далече.Сам няма да се справиш.Един добър майстор първо ще направи нова ВИК инсталация после нужната подготовка по стените-нова мазилка а ако е ново строителсво и всичко е добре може да се почне да се лепи.При нас във провинцията една баня излиза около 500лв.труд във завършен вид.Ако имаш въпроси питай ще помагам от далече със съвети.
bluefen написа:След колко време ти трябва човек, попринцип имам такъв но близките 2-3 месеца няма да е фрее, даже и аз съм му подготвил една баня да ми прави, Виждал съм как работи и мога да гарантирам. А доколкото колегата дето каза че 500 лв била работата в СФ е 3-4 пъти повече една нормална баня. Добрите майстори си зимат за всеки фриз всеки ъгъл и т.н. Ако колега решиш че може да чакаш толкова ще ти дам телефона. Само за справка на морето в големите обекти дават по 8 лв на кв. и ако видиш как слагат лелелелее. тука е 20-25 на правите стени без фриз и т.н
п.с. не се пробвай сам после да нерутиш
ila написа:Прав си, но не е изключено накой друг да се учи там за първи път.
И аз съм на този хал. Вече 3-ти месец не мога да намеря свестен майстор. Вчера си купих голям нивелир, няколко шпакли и машинка за рязане на плочки. Още ме е страх да почвам , ама като гледам ще ми мине страха.
faf4o написа:
Излъга без да искаш за моретоПовече дават.Ама мангалите се учат на хотелите.Дет вика един познат,няма да ме е яд ако знам,че поне са се научили
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 177 госта