П.П. Адашче и да не сме у форумя пак ще пием кафета за Зарата и ще лафим за кошари така че не се дразни от някоий дето има по-малко сив багаж от тебе!По-умните отстъпват!

Geleto написа:Явно е, че комерсиалния раздел се оказа недоразумение който създава само дразги и разправииЗатова предлагам на Общото събрание да се обсъди сериозно въпроса или да направим един * референдум* във форума и да заровим томахавките! До тогава това ще е положението и сега тая тема да се заключи!
golfer написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:Под думата търговец аз разбирам да продава много ама много неща а не джанти,фарове,карета и стопове примерно.А това с плащанете е жив рекет.Ами ако не ти върви.Ако никой нищо не купи.15 лева не са много ама какво се прави с тях.Разбирам парите да отиват за благотворителност ама не се знае нищо.И защо модератора ти мести обявата без да те пита???Все едно да каже дай ми 15 лева без да те пита искаш или не.Е това е от мен.На много от вас може да им се стори смешно но едно 12 годишно дете мисли така.
под много неща какво разбираш?
салам, сирене, кашкавал......
не само бакалина е търговец?
рекет?
някой да кара някого насила?
кой си ти за да ти даваме сметка къде отиват тези средства?
23.40 не е ли време да си лягаш?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 64 госта