Кажете нещо за европейската столица?
Сина заминава на 16-18 този месец,на гости на евро парламента под егидата на президента на НРБ.
Интересувам се от стандарта на живот там,цени услуги развлечения и тн.
Брюксел
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Много бира хубава, много сладки хубави, храната е с нормални цени за тях, множество места за посещаване, за дискотеки незнам и близо и бързо до дестинации, като Париж и Лондон това са само неща които съм чувал от познати, а и 1000 ойро наеми за един апартамент
Говорят на френски предимно
и имат лампи по всички пътища, а нямат атомна централа.Туй то.

Говорят на френски предимно

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- tskostov
- Автомобил: Seat Ibiza MK III 2002
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
Re: Брюксел
boi4eto написа:Кажете нещо за европейската столица?
Сина заминава на 16-18 този месец,на гости на евро парламента под егидата на президента на НРБ.
а аз заминавам на 10 за да участвам с хореографско училище в Европалия

Papa_Dock написа: Говорят на френски предимнои имат лампи по всички пътища, а нямат атомна централа.Туй то.
За френския съм склонен да поспоря, за лампите съм съгласен, а за атомните централи си в дълбока грешка пич.

Това, че ние сме дупедавци и си закриваме атомните централи е наш проблем.
В Белгия има и то няколко.

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
boi4eto написа:Кажете нещо за европейската столица?
Европейски столици и президенти на НРБ, някак не ми се връзват нещата

комунизма се завръща май

-
- Автомобил:
- Двигател:
CellNet ™ написа:boi4eto написа:Кажете нещо за европейската столица?
Европейски столици и президенти на НРБ, някак не ми се връзват нещаталипсва СИВ
![]()
![]()
комунизма се завръща май![]()
![]()
Еми пътуването се организира от евродепутатката на БСП Марусия Любчева ,мисля че връзката е ясна.
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Papa_Dock написа: Говорят на френски предимнои имат лампи по всички пътища, а нямат атомна централа.Туй то.
За френския съм склонен да поспоря, за лампите съм съгласен, а за атомните централи си в дълбока грешка пич.![]()
Това, че ние сме дупедавци и си закриваме атомните централи е наш проблем.
В Белгия има и то няколко.Как ще ти светят нощем лампите на магистралите???
Писал съм ПредимнО френски.А за атомните централи познавам човек който работи в Агенцията за ядрена енергетика ще го попитам това съм чувал това пиша нали в спора се ражда истинита

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мразя го тоя град, искаха да ми вдигнат колата, щото бях спрял пред гараж със знак забранено спирането, който обаче беше замазан със спрей. С полицаите не се разбираме....те немски не говорят, аз френски не говоря...за английски не посмях да попитам. Иначе хубав град....ама сървиса е почти толко зле колкото и във Франция
Иначе има какво да се види....разходх се на воля, пържените картофи са им добри, не са като на Макдоналдс боклуците. Вечерта на площада изгасиха всички ламБи и осветиха съвета в червено, жълто и зелено и приказваха нещо, ама бъкел не разбирам от техния език и не ми стана ясно за кво говорят.
Цените са средноевропейски, по-ниски са от Франция мисля и малко по високи от Германия. Европарламента нещо го копаха кат бях там и не беше от най-красивите гледки....ама става.
Ето и няколко снимки:

Иначе има какво да се види....разходх се на воля, пържените картофи са им добри, не са като на Макдоналдс боклуците. Вечерта на площада изгасиха всички ламБи и осветиха съвета в червено, жълто и зелено и приказваха нещо, ама бъкел не разбирам от техния език и не ми стана ясно за кво говорят.
Цените са средноевропейски, по-ниски са от Франция мисля и малко по високи от Германия. Европарламента нещо го копаха кат бях там и не беше от най-красивите гледки....ама става.
Ето и няколко снимки:
- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко и от мен - доста време прекарвам там. Хотелите са м/у 100 и 130 евро, поне в комисарския квартал. За около 40 евро на ден човек се оправя /градски транспорт и храна в ресторант/. Билетчето за метро е 1.5 евро. Ресторанти има всякакви - италиански, гръцки, френски, китайски. Има една улица близо до Гран Плас с гръцки и турски ресторанти за дюнерчета - сравнително евтинко /8-9 евро доволна порция/ пък и обслужват бързо за разлика от белгийските келнери. Биричка - около три евро.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”