LILO&STICH написа: отивай да ставаш кмет,за тебе ще гласувам
то не е кметска работа да гони и лови престъпниците
кметУ се усмихва и прибира кинтите на избирателите

timon_tg написа:кофтито е че като ги зззбараш говедата дето крадат...ако ги натупаш преди да са ти го свили си виновен ти за побой,а ако ги изчакаш да ти го свият и после да ги натупаш пак си виновен за побой ..ама и той е виновен за кражва...но и в двата случая ти ще си по-виновен...еми а кажете какво да се прави...
Vlad777 написа:Нищо не помага!
Един познат беше сложил 4 вида болтове на форд ескорт - от стругар правени и т.н.
Оставиха го и него на трупчета
Vizor написа:няма оправия и 10 да сложат различни немисля че дори на човек като мене ще му попречи да го направи стига да имам оригинални (здрави) глухи ключове..
а особено такива които се правят на "тарикати" (с извинение) точно те са цел.. все едно да си сложиш полицейската шапка .. и да има 2 коли с едни и същи цд-та .. едната да е с шапката.. много ясно че от нея ще го взема.. да му е гадно на куката
(това е един вид разсъждение неискам да си вадите изводи за мен)
joro_kem написа:Vizor написа:няма оправия и 10 да сложат различни немисля че дори на човек като мене ще му попречи да го направи стига да имам оригинални (здрави) глухи ключове..
а особено такива които се правят на "тарикати" (с извинение) точно те са цел.. все едно да си сложиш полицейската шапка .. и да има 2 коли с едни и същи цд-та .. едната да е с шапката.. много ясно че от нея ще го взема.. да му е гадно на куката
(това е един вид разсъждение неискам да си вадите изводи за мен)
![]()
![]()
![]()
на тва му викам разсъждение!
santo_trafficante написа:ми лесно еVlad777 написа:Нищо не помага!
Един познат беше сложил 4 вида болтове на форд ескорт - от стругар правени и т.н.
Оставиха го и него на трупчетаминават вечерта с "моделина" взимат проба от секрета и дубликат се прави лесно
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта