Snaker написа:според мен не са ОК самите стикери ... аз видях на твоята кола ... надпис ... никва емблематичност .. лого или квото и да било и нещо потенциално показващо персоналността на клуба ... затва ... в БГ след 6 години в рекламата и интернет дизайна мога да ти кажа че колкото по шарено толкоз по-добре - което е наклонило предпочитанията и на потребителя в тая насока ...
"sad but true"... тъй е брат, много ми се ще да мога да те оборя по накъв начин, но за съжаление и аз съм на същото мнение за родната ни действителност, но тва е тема дет сигурен съм нито ти, нито аз искаме да обсъждаме (еле па тука) ...
... колкот до стикерите, съгласи са, че не е нужно да превръщаме колите си в подвижни шарени/светещи реклами за да привличаме нови юзери, за мен поне, много по-важно е въпросния стикер по някъв начин да се връзва с изгледа на колата, за да не дразни мен самия, пък дали абсолютно всеки ще го види, поне мен, не ме вълнува

...
... от друга страна и ти, и аз знаеме прекрасно, че разрастването на дадена общност (еле па у родината ни) е нож с две остриета