Дайте предложения за амортесьори
-
1.9 D комби
Дайте предложения за амортесьори
Може ли да се подигне предницата и задницата по някакъв начин с подложки???Сменил съм пружините но ефект няма.
Благодаря предварително за съветите!!! 
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
тцццц
а амортисьори смени ли
а амортисьори смени ли
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
какво си сложил точно
-
1.9D комби
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
как така не знаеш
а като модели
а нови ли са
вземи закс, наистина са добри цена/качество
а като модели
а нови ли са
вземи закс, наистина са добри цена/качество
-
1.9D комби
С подложки под пружините със сигурност ще повдигнеш колата. Преди време един познат на стара, клекнала 123ка мерцедес (каран с две!! газови бутилки в багажника) сложи подложки с дебелина около 1см. В резултат задницата (само там подлага) се вдигна с около 3 см. Най-интересното беше, че подложките си ги направи сам - изряза ги от гумена транспортна лента. Не знам колко дълго ще изкара така, но поне е лесно за правене. Пак от него знам, че за мерцалите (поне за неговия ги имало) се продават фабрични подложки с различна дебелина, разбира се направени от метал, а не от гума.
Само идея...
Само идея...
-
1.9D комби
-
Invisible
- Автомобил:
- Двигател:
Виждам,че в тая тема не е писано година и половина,но в търсачката неможах да намеря по-подходящо заглавие.
Та става въпрос,че му трябват нови амортесьори на пастко(на първо време задните,че единя изпусна и като вляза в дупка тропам като каруца
,пък по-натам и предните),но незнам какви точно да избера.
Четох,че напоследък са се появили някакви турски имитации на Sachs,което силно ме разколебава.Monroe няма да са със сигурност,защото едно време карах "мускала" с тях и си е...а майката за нула време.Препоръчват ми Kayaba,но за тях нищо не съм чувал.Общо взето се колебаямежду Boge и Bilstein.
Та ако може да дадете някой съвет и да разсеете м'глата из главата ми.И цени евентуално ако знаете някакви.
Предварително благодаря.
П.П. Става въпрос за Passat B3 Variant
Та става въпрос,че му трябват нови амортесьори на пастко(на първо време задните,че единя изпусна и като вляза в дупка тропам като каруца
Четох,че напоследък са се появили някакви турски имитации на Sachs,което силно ме разколебава.Monroe няма да са със сигурност,защото едно време карах "мускала" с тях и си е...а майката за нула време.Препоръчват ми Kayaba,но за тях нищо не съм чувал.Общо взето се колебаямежду Boge и Bilstein.
Та ако може да дадете някой съвет и да разсеете м'глата из главата ми.И цени евентуално ако знаете някакви.
Предварително благодаря.
П.П. Става въпрос за Passat B3 Variant