проблем със съединител

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Вто 09 окт 2007 23:37

колеги,какво може да е,отка4их да ровя в GOOGLE,и в краина сметка откривам 4е доста хора по света страдат от подобен ако ли не същия проблем,сменен съединител,карат известно време и пак не влизат пустите скорости,и като 4ета отново,излиза 4е може да е помпи4ката на съединителя,питам аз възможно ли е там да се крие проблема и как се отстранява(купува се нова или се подменят гуми4ките в нея).моля помагаите!

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Сря 10 окт 2007 19:34

:oops: :oops: :oops: :cry:

Потребителски аватар
NenoG60
Автомобил: Audi S2
Двигател: 2.2_20V

Мнениеот NenoG60 » Чет 11 окт 2007 16:36

:!: dori i da smenish gumichkite na pompata cilindarcheto veche ne e s neobhodimite razmeri,po prostata prichina v sledstvie na rabotata(trieneto)mu se izmenia vatreshnia razmer! Efekta shte e kratkotraen ot smianata na gumichkite! No sporedmen problema ne ti e v pompichkata a v saedinitelia! VALEO ne pasva na 1,9 TDI Iskasi LuK! Cenata na komplekta na LuK e 1000lv neznam dali znas6 a samo ferodo i pretiskate bez lager e 966lv! Originalno 1,9TDI sa zaredeni s LuK!

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Чет 11 окт 2007 23:05

благодаря ти приятелче,след дълго умуване и какви ли не процедури и логики достигнах до същото мнение и още утре им връщам VALEO-то,и слагам LUK какъвто си беше и предишния.къде ли не рових по форуми из цял свят ,навсякъде хората си ползват ЛУК и САКС това е!утре обезателно 6те напиша какав е ефекта!а помпи4ката си работи перфектно!

Потребителски аватар
IHT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот IHT » Пет 12 окт 2007 14:24

Аз не мисля че е от съединителя!Ако е монтиран както трябва за 400км не може да се скапе!Така от разстояние не мога да преценя но дълбоко се съмнявам че причината е в качеството на съединителя! :lupe

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Съб 13 окт 2007 18:42

сложих лук за сега вси4ко е прерфектно надяжам се да няма пове4е ядове 4е мисна от маистори и ментета!благодаря на всички за отношението по темата!

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Пон 15 окт 2007 17:33

Колеги, според вас каква е вероятността кола на 11 години, колкото и да не е карана (редовния номер на продавачите), да е с оригинален съединител? Чудя се дали е бил сменян преди, защото ако още съм с оригиналния, ще ми дадат нов оригинален с голямо намаление. Надявам се този "нов" да не е рециклиран. Доколкото намерих информация от форума... хубавият съединител издържа до 100хил. км. Колата се "води" на 79000км...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пон 15 окт 2007 21:46

Wish_Master написа:Колеги, според вас каква е вероятността кола на 11 години, колкото и да не е карана (редовния номер на продавачите), да е с оригинален съединител? Чудя се дали е бил сменян преди, защото ако още съм с оригиналния, ще ми дадат нов оригинален с голямо намаление. Надявам се този "нов" да не е рециклиран. Доколкото намерих информация от форума... хубавият съединител издържа до 100хил. км. Колата се "води" на 79000км...

Скоро сменях съединител на една Тройка и феродовия диск беше с щампа VW/AUDI :wink: Иначе масово се ползва Valeo без проблем на доста VW-и.Колкото до София Експорт, стоката им е с гарантиран произход и не продават синьо Valeo ами зелено :wink: (демек хубаво)
А колкото до проблема с четворката, или се крие в помпите, или в притискателя.А иначе в кой сервиз е извършена смяната :?:

Потребителски аватар
iGolf
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот iGolf » Пон 15 окт 2007 22:12

не споря 4е заводски може да се оборудват с ВАЛЕО,но такав боклук не е виждал никои!съжалявам 4е не го снимах!магазина наистина е добър,не споря но и ментета доста измежду стоката,нека се съгласим,а маистора е с 35 години стаж в МОТО_техника(бившата естествено)така 4е му имам доверие както сега така и през моналите 10 години не се е дънил пред клиентите си!

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 16 окт 2007 6:58

Дали не е възможно да се е разместила центровката на скоростния лост?
При двойката например движението от лоста до скоростната кутия се предава или по жила или по щанги. Когато се разцентрова нещо по системата се появяват същите проблеми - хъркане/трудно влизане при "предните" ( 1,3,5,R ) и/или "задните" ( 2,4 ) скорости.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 16 окт 2007 11:21

iGolf написа:не споря 4е заводски може да се оборудват с ВАЛЕО,но такав боклук не е виждал никои!съжалявам 4е не го снимах!магазина наистина е добър,не споря но и ментета доста измежду стоката,нека се съгласим,а маистора е с 35 години стаж в МОТО_техника(бившата естествено)така 4е му имам доверие както сега така и през моналите 10 години не се е дънил пред клиентите си!

Опиши какво му е състоянието, какви бяха пораженията точно, къде е бил проблема :?:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”