няма проблем ако не е на същите места си заведи щетаmukche написа:въпросът ми беше друг май не прочетохте както трябва тая щета с пръскането и огледалото и калника е стра сега имам нова но с тарата несам я оправял дали ще ми платят следващата ако несъм оправил първата
Изплащане на щета
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
няма невъзможни нещаDragon написа:assd написа:Pichaga написа:можеш...не е много морално, ама можеш
е не е морално, ама и вноските са ми бая високи (на 6500 съм я застраховал) трябва да избия някой лев
Ако е колата от аватара ти не ми се вярва да си я застраховал на 6500, я си признай - моткаш ли ни?

santo_trafficante написа:няма невъзможни нещаDragon написа:assd написа:Pichaga написа:можеш...не е много морално, ама можеш
е не е морално, ама и вноските са ми бая високи (на 6500 съм я застраховал) трябва да избия някой лев
Ако е колата от аватара ти не ми се вярва да си я застраховал на 6500, я си признай - моткаш ли ни?има фирми в който е важен прихода и правят оценки с копия от "мобиле.бг"
![]()
![]()
на колко искаш на толкова ти я правят
![]()
ноо ако стане нещо се вадят дебелите книги и го ядеш.....
![]()
Въпреки всичко не вярвам да е 6500! Иначе съм съгласен с теб, че оценки се правят "как дойде". Нека колегата потвърди прав ли съм...!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”