Кой от колегите в Пловдив е регистрирал клуба в ЕВРО 07?
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Значи ,който не е член да го д**а,а?Ей голяма работа сте!Уж съфорумци това,съфорумци онова,а накрая....
Що се пениш бе колега ? Ми то така е справедливо ...помисли малко : ако Всеки който се пише от форума може да взима с отстъпка скоро от ухо на ухо фирмата дефакто ще започне да продава на всички с отстъпка, защото всеки ще се окаже "от форума"
преди да възразиш аз също не съм от клуба , а само от форума
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Лично мнение : Напоследък (година-две) майсторите и сервизите директно пропускат магазините на дребно като елемент от дистрибуционната верига на авточасти и пазаруват директно от вносителите на части.Лошо по принцип няма,НО вносителите дават отстъпки на въпросните монтьори и крайният клиент яката го издухва два пъти - първият път от типа майстори "падна ли ми - плащай сега,глупако" и втори път - от частите.Няма да издам тайна,ако кажа,че повечето сервизи дават "гаранция" за ремонта само ако частите са купени през тях и е взета съответната надценка.
С две думи - БГ пазарна икономика.
П.С. После да се чуди човек защо се мъча сам да си правя ремонтите....
П.С. После да се чуди човек защо се мъча сам да си правя ремонтите....
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Ами колега , нека кажа и аз нещо ... то си прав , вярно е , ама има и друг момент : При толкова ментета , как да ти дам гаранция, след като ми носиш някаква част, купена от ....ебем си къде , ментак с претенции че е оригинал ( то има ли такива вече не знам ) ? Ми утре ще се разпадне , и ти хоп , при мене : Ами вие сте ми монтирали сигурно грешно часта , тя си беше хубава , ама се скапа - хе ви колата - оправяйте се !" всеки си пази гащите ...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”