Програмка за capture на видео от екрана?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Програмка за capture на видео от екрана?
Някой да знае някаква програма с която мога да извършвам запис на видео изображението от екрана. Гледам телевизията на IPTV от интернет на компютъра през VLC плеър, но ми се иска да мога да записвам изображението на диска, в смисъл примерно някой филм или предаване. Би трябвало да има програма която да прави "capture" на това изображение, някакви идеи?
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Програмка за capture на видео от екрана?
dmitko написа:Някой да знае някаква програма с която мога да извършвам запис на видео изображението от екрана. Гледам телевизията на IPTV от интернет на компютъра през VLC плеър, но ми се иска да мога да записвам изображението на диска, в смисъл примерно някой филм или предаване. Би трябвало да има програма която да прави "capture" на това изображение, някакви идеи?
Print Screen - Бутон, после копи пасте

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dmitko написа:...запис на видео изображението от екрана... с Print Screen - Бутон, после копи пасте не става
Зависи къде го пастваш няма начин да го пастнеш на нотпад или нещо подобно. Трябва ти видео обработваща програма.
Имаше едно ДВД което го разработваха 3-4 години с супер защита да не може да се копира инфото. Накрая един Print Screen - Бутон на два пъти и хората си копираха филма без проблеми.
- snoopgod
- Автомобил:
- Двигател:
това е за снимки ве колега.....иначе по темата свали си videodownloader за мозила може и да стане не знамAdnan написа:dmitko написа:Някой да знае някаква програма с която мога да извършвам запис на видео изображението от екрана. Гледам телевизията на IPTV от интернет на компютъра през VLC плеър, но ми се иска да мога да записвам изображението на диска, в смисъл примерно някой филм или предаване. Би трябвало да има програма която да прави "capture" на това изображение, някакви идеи?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.google.bg/search?hl=bg&q=screen+video+capture&btnG=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=lr%3D
може би ще откриеш търсеното
виж и стр. на български
може би ще откриеш търсеното
виж и стр. на български
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dmitko написа:...
Аз имам ТВ- тунер на ПС-то.Като искам нещо да записвам го правя с VIRTUALDUB. Пускам първо дъбчето и после плеара. Дъбчето го прехваща и го плеива то, после си избирам компресии и др. такива и го пускам. В самата програма има за нагласяне на входящия сигнал.Пробвай дали ще стане.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snoopgod написа:това е за снимки ве колега.....иначе по темата свали си videodownloader за мозила може и да стане не знамAdnan написа:dmitko написа:Някой да знае някаква програма с която мога да извършвам запис на видео изображението от екрана. Гледам телевизията на IPTV от интернет на компютъра през VLC плеър, но ми се иска да мога да записвам изображението на диска, в смисъл примерно някой филм или предаване. Би трябвало да има програма която да прави "capture" на това изображение, някакви идеи?
Лично не съм го пробвал но съм убеден, че ще стане. Четох го и умрях от смях как 2 години са проектирали защита а са им е..ли м..та толкова лестно

- dmitko
- Автомобил: Tiguan II 4Motion
- Двигател: CZEA 2016
Опитах и с VirtualDub и с други програми дето чичко Гугъл ми изписа ама не става. Проблемите са два - първия е за някой програми, че няма как да покажеш какво /какъв файл/ трябва да отвориш за да го записва, а другия проблем е, че когато правиш запис на изображението от екрана се записва наистина всичко /примерно как движиш курсора на мишката/ но прозореца който е отворен и на него в момента се вижда вървящ TV канал на записа излиза като черен празен прозорец
Довечера ще опитам и с Fraps, както казва колегата пък дано излезе нещо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”