Разбиха ми колата и задигнаха CD-то, на съседа също!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Кофти случка GodLike, аларма нещо не се ли е чуло.
Каско?
На такива не бой, а ръкотрошачка да им се приложи, че никога вече да не пипат.
П.П. аз веднъж май без да искам спасих една кола от такова нещо, като ме видяха и изведнъж оставиха колата и тръгнаха.Това стана около хотел "Черно море" до "Севастопол", точно зад годзилата, така че варненци там внимавайте и винаги панела в джоба!!!
Каско?
На такива не бой, а ръкотрошачка да им се приложи, че никога вече да не пипат.
П.П. аз веднъж май без да искам спасих една кола от такова нещо, като ме видяха и изведнъж оставиха колата и тръгнаха.Това стана около хотел "Черно море" до "Севастопол", точно зад годзилата, така че варненци там внимавайте и винаги панела в джоба!!!
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи аз се оттървах леко.Вчера по обед на паркинга пред Бриколаж.Бързах да се прибирам и излезнах доста бързо.На лявата предна врата дупка под дръжката и самата дръжка напъната и почти изтръгната.Имаше един опел астра паркиран до мен , чийто шофьор екстрено скочи в колата и тръгна да с мръсна газ из паркинга , ама пусто не го загледах подробно.Просто ми направи впечатление реакцията му и това как ме загледа ококорено.След това видях белята , ама къде да го гоня.Нито обърнах внимание на номера , нито човека ще разпозная.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”