Вършат ли работа торксове Rico ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Вземи си на "TONA", няма да съжаляваш Wink -професионален съвет Wink
А бе то това добре ...ама склада , дето го има Рикото не поддържа Тона .... цената и е по висока...и то това винаги е опасен кръг: ....айде да не е Рико , ами Тона ....маалко повече и ето го Цета Форм.... ма сега то цената е близко до Юниор .... че то това е почти на цената на Бета ..... ми да си взема един Книпекс ..... и така безкрай ...а кинти нема ...

- juve
Цета Форм = туркиш мейд.
а бе така е...ама съм забелязал , че като си признаят, че са тяхни . вземат , че ги направят

но торксовете до сега не са ми правили мизерия.
Оф Радо ..... ти закова пирона в ковчега .....айде .... изгорях 40 лева .....

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- juve
Юниор как са като здравина и качество?
ами моето мнение е , че са здрави и надеждни ....ама цените им не са баш за любители - клещи "комбинирани " над 20 лева ...... тези , до които аз имам достъп - клещи и отвертки не ме разочароват подчертано ....

п.с много професионалните инструменти имат често безкрайно професионални цени ....често и заслужено , ама как да издадиш и дадеш паричките .....

п.п.с : аз до най професионалните инструменти не съм допирал .... за мен Книпекс са напълно достатъчни като здравина ......
Последна промяна от juve на Сря 10 окт 2007 21:29, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам едни инбуси (или лимбуси,или както там се казват) Цета Форм - хипер,ултра здрави са,евала на турците.
Аз съм доволен от марката Force.Но целите ми са любителски,разбира се.
Според мен Рико-то е перфектно за любители.
Също така Топ Мастер,колкото и китайски да са имат хубава серия хромирани звездогаечни ключове - купил съм си няколко,доволен съм.
Разбира се,по-скъпото е доста по-хубаво,Force са ми направили добро впечатление на БГ пазара.
Аз съм доволен от марката Force.Но целите ми са любителски,разбира се.
Според мен Рико-то е перфектно за любители.
Също така Топ Мастер,колкото и китайски да са имат хубава серия хромирани звездогаечни ключове - купил съм си няколко,доволен съм.
Разбира се,по-скъпото е доста по-хубаво,Force са ми направили добро впечатление на БГ пазара.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Имам възможност да работя с клещи Гедоре и Юниор.
Даже имах възможноста да 'приватизирам' едни от двете!
Сега до мен в килера има едни перфектни клещи Юниор, здрави, перфектно стискащи и хипер-удобни! Определено стискат много по-здраво от книпекса а дръжките леко пружинират, което допринася много за удобното захващане!
С 300 зора и месец чакане си поръчах и гарги такива (2 броя, че да има и за в колата!)
ЕДИТ: Излъгах! Щниора не са до мен, а в колата, защото там е по-отговорно да ми трябва качествен инструмент!
Даже имах възможноста да 'приватизирам' едни от двете!
Сега до мен в килера има едни перфектни клещи Юниор, здрави, перфектно стискащи и хипер-удобни! Определено стискат много по-здраво от книпекса а дръжките леко пружинират, което допринася много за удобното захващане!
С 300 зора и месец чакане си поръчах и гарги такива (2 броя, че да има и за в колата!)

ЕДИТ: Излъгах! Щниора не са до мен, а в колата, защото там е по-отговорно да ми трябва качествен инструмент!

Последна промяна от radotom на Сря 10 окт 2007 21:38, променено общо 1 път.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
L&R написа:Вносителя "Шон-Жо" казва Китай , де да ги знам от къде са, но ми харесват определено.
При мен казват Турция , а са на 15 м от офиса. И са собствениците на "Шон ЖО"

Кажи кой е този дето казва , че са Китайски и "Крис" -Христина В.-ва ще го уволни.
@radotom Да беше звъннал - за 2 дни са при теб.
- juve
http://www.knipex.com/index.php?id=783&L=1&grpID=17&ukat=rohr10
ей този инструмент ме накара да призная фирмата Книпекс .....а бе има проблем , че има посока на въртене , ама такъв огромен лост използвах веднъж с него , че .... ак ме бяха видели от фирмата щях да лежа в затвора до живот
ама няма задна при тези "браТчеди "
ммм аз имам най- тлъстия ...до 60
ей този инструмент ме накара да призная фирмата Книпекс .....а бе има проблем , че има посока на въртене , ама такъв огромен лост използвах веднъж с него , че .... ак ме бяха видели от фирмата щях да лежа в затвора до живот

ммм аз имам най- тлъстия ...до 60

Върни се в “ОФФ-Топик - други”