Golf 3 двусекционен фар - регулиране на фарове?
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Golf 3 двусекционен фар - регулиране на фарове?
изчетох всичко за регулирането на фаровете и преди малко се захванах но нищо неизлезе въртях врътката оградена с червено и нищо нестава а другата оградена в зелено непомръдва може ли някой да ми обясни двете за какво са става дума за двусекционен фар на голф3

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.....
днес клекнах пред фара и видях 2-те врътки отгоре на фара отдясно едната другата отляво само че и дясната като въртя и лявата като въртя фара се движи на долу и на горе нито една от двете не го мести наляво и надясно така е и на двата фара немога да разбера кое мести наляво и надясно 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: .....
XIKS написа:днес клекнах пред фара и видях 2-те врътки отгоре на фара отдясно едната другата отляво само че и дясната като въртя и лявата като въртя фара се движи на долу и на горе нито една от двете не го мести наляво и надясно така е и на двата фара немога да разбера кое мести наляво и надясно
Я на свалени капаци пробвай леко с ръчицата дали се мести рефлектора.Ако се мести - льошо,чупени карантийки,Рабит ТДИ беше пуснал такава тема.И аз съм ги лепил.
T.Spark написа:Аз пък имам на таблото имам една врътка за регулиране на височината на късите. Намира се до тази за регулиране на интензивността на осветлението на урУдите - километраж, оборотомер...
Това регулира целият (корпус)фар, нагоре-надолу, не само късите.
Използва се при вариант натоварен, сваляш надолу от врътката за да не заслепяваш насрещнодвижещите се, и съответно, да го върнеш обратно като разтовариш.
- dimitar ahch
- Автомобил:
- Двигател:
Re: регулиране на фарове
kolega,ogradenoto v zeleno e tapa,tam po princip se namira el.motor4eto na fara,ako e el.ina4e vutkite sa ot gornata 4ast na fara 

Последна промяна от IvanMan на Сря 03 апр 2013 19:04, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна!
Причина: Кирилицата е задължителна!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”