МНог е красиво и удобно!!!! Въпреки че почти всички (да не кажа всички МК3) са така. Ако Някой може да ми каже как да си именувам и кабелите (за онези жълтите говоря) това ще го видите при мен! Също така ше трябват всичките букси по мотора включително и една обща която да свърже таблото с мотора!
Всички снимки които сте постнали не стават.....
За нормална употреба колата трябва да има чистачки, парно.... и какво ли още не. Това са снимки за шорум!!! Ако някой ми каже как е възможно това да се получи и в кола за ежедневна употреба..... ще ми затвори устата. До тогава само ще си гледаме красоти и (има тема за тях) ще се чудиме как да го приложиме в колите си. Да не говориме че ако искаме да премахнеме сервото трябвада сложиме 2 помпи вътре в купето + една за съединителя....
Виждал съм с очите си подобен ефект но само с инсталацията!
Беше много компактно и прибрано и всички кабели влизаха в една тръба под сервото и т.н.
Красиво е всяка жичка да си е именувана и изолирана (с термо шлаух а не с изолир банд) всичко да се събере в един сноп който да върви към таблото и бушоните в купето. Аз също съм замислил инсталацията да ми е такава така че да изолирам елемента "Късо съединение" под капака...
Дайте да мислиме реални неща а не да се захласваме с гледане на снимки кой какво е направил.....
ами при мен има термошлаух всякви диаметри, имам и гофриран маркуч немски полипропиленов всякви диаметри в които да се наврат кабелите (същия като заводския)
п.с. Rumen си прави нещо подобно с материали от мен, питай го дали е станало ок
nii написа:ами при мен има термошлаух всякви диаметри, имам и гофриран маркуч немски полипропиленов всякви диаметри в които да се наврат кабелите (същия като заводския)
п.с. Rumen си прави нещо подобно с материали от мен, питай го дали е станало ок