ми гледам мъчите се та да яи светна как е номераbobo7 написа:я кой е бил!santo_trafficante написа:ми лесно еVlad777 написа:Нищо не помага!
Един познат беше сложил 4 вида болтове на форд ескорт - от стругар правени и т.н.
Оставиха го и него на трупчетаминават вечерта с "моделина" взимат проба от секрета и дубликат се прави лесно
Не спят... мамицата им!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Ужас е
И аз мисля, че секретните болтове няма да помогнат. Те не са за тази държава - както и ключалките на колите...
Нямат спиране да ги е..хеее
Нямат спиране да ги е..хеее
-
doking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина ти съчувствам колега в нашият край поне аз от как се помня а аз се помня отдавна
имаме кражба само на една кола която се намери и кражба на 2-3 касетофона. онзи ден съм забравил прозореца пуснат стоя така колата 48 часа нищто не беше пипнато а има какво да се вземе .Значи въпроса е че те са ги гепили да -каде ще ги дадат на кои вярно доста от джепчиите на коли ги вкараха на топло и нямя такивя кражби но трябва да се пресекат каналите където евентуално ще ги пласират.Естествено може и за лична кола да си ги взели но не вярвам.И колегата от нашия край по горе е прав.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДЖАНТИ
Затова колата спи под прозореца в двора,има 17+1 9x19мм готови за апашите стоп де че иначе трябва да ги лежим