аз си сипвам на драгичево като имам път на там
миналата седмица беше 1.66 лв/л 92, и ми даде доста нисък разход и много добре работеше мотора. А нещо на последък никои не може да ме убеди колко им е хубав на ОМВ бензина, по стечение на обстоятелствата зареждам там и не съм очарован от работата на двигателя
А некои като почне да ми обяснява как "друго си било на голяма бензиностанция, уважавана и не знам си какво" Sly
Евтин бензин 2 (нещо като "Такси 2")...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- GTivan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
evgenyh написа:аз сипвам на една безиностанциика в захарна фабрика - 95 за 1.69 като на Петрол/Лукоил е 1.84. 15 стинки на 20л. са 3лв.сипвам там от много време с 2-те коли и няма никакви проблеми, незнам какъв е ефекта от лош бвнзин, но поне засега негативен ефект няма
И аз на тази безиностанциика зареждам и нямам проблеми, но все пак обяснете, къде по-точно се намира тази в Сухата река?
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
zord написа:А нали знаеш ,че две мутри с S клас го държат...дали нещо качеството не е под въпрос...
тия същите пичове S-класите и 2-мата освен, че са ми сипвали бенз са ми мили колата, както са си с белите ризки и черните панталони

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Как го правиш това? То добичето по документи гори повече. Аз го имам същото и под 5.2-5.3 не може да падне, колкото и да галиш педала. Да не си карал само по надолнище ?
София - Батак - Бургас - Созопол - Бургас - София нанадолнището е безкрайно

Ми карам кротко не ускорявам рязко а и бензина си влияе защото с ОМВ или Лукойл и на мен ми дава напоследък 5.5 - 5.6 колкото и леко да карам.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”