Поредния прострелян бизнесмен.......
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
Последна промяна от Green_Madness на Чет 11 окт 2007 21:56, променено общо 1 път.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
@Green_Madness: Колега, поста ти е смешен
Всяка реститутка с магазин на витошка би трябвало също да присъства е него, да не кажа, че много от хората, които са изброени, са очевадно подценени
Има толкова много хора, които не са известни никому, а би трябвало да са в челните класации
Достатъчно е само да преброиш хотелите в Банско, за да се уверш с очите си, че в БГ има много богати хора 

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:@Green_Madness: Колега, поста ти е смешенВсяка реститутка с магазин на витошка би трябвало също да присъства е него, да не кажа, че много от хората, които са изброени, са очевадно подценени
Има толкова много хора, които не са известни никому, а би трябвало да са в челните класации
Достатъчно е само да преброиш хотелите в Банско, за да се уверш с очите си, че в БГ има много богати хора
Колега, според теб аз сам ли съм го писал това

- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
musura написа:Green_Madness написа:Колега, според теб аз сам ли съм го писал това![]()
![]()
Oще по-лошо, ако не си? Какъв е смисъла да го пускаш вобще и то в темата за това, че са простреляли някого? Какво ме интересуват парите на някого и как ги е спечелил?
Ти нещо караш ли ми се? С оглед на създалата се патова ситуация ще отдам дълбок поклон пред твоето резюме, смълчаващо изложение и убийствено заключение и ще престана да пиша и поствам по темата. Риспект

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
K22 написа:Света е пълен със наивници, така че е добре да са информирани хората!Освен Реститутите, почти няма някой да е забогатял по честен начин.За това няма да се оправи скоро бедната ни държава, щото мутри и политици са се преплели здраво и който иска да успее по почтен начин трябва да иде в чужбина!
тук не си прав....
тич по нечестния начин не са толкова много
колкото да се напълни едно народно събрание

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Green_Madness
- Автомобил:
- Двигател:
santo_trafficante написа:има и изпуснати на който само едната кола е 1милка![]()
на там няма да смятаме
![]()
Джентълмени, не сме пубери или деца, аз просто казах, че съм събрал информационен масив и може и да го постна и един колега освирепя. По темата аз ще кажа - Каквото си го направиш сам, никой друг не може да ти го направи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”