Пак за дограма
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
baTkoTo написа:Принципно е желателно първо да се сложат прозорците... И след това Топлоизолация (саниране) да се прави... Друго което е... Винаги рамкиращия профил който е лайсната дето се захваща за стената винаги трябва да се вижда...
1 Защото е по красиво....
2 Ако е вътре ще се получава конденз и няма да има ефект от дограмата...
REHAU са с много добър профил... За висококачествено уж "К" Стакло няма да говорим... Вземете една свещ запалете я на тъмно и идете до уж това "К" стакло... Вижте какъв образ дава пламака след това идете до някое обикновенно стъкло..
Ако наистина е К стакло ще видите разликата
Колега, виждам че си в час с тези неща, та да те пита.:
1. Голям проблем ли е че първо сложих топлоизолация? Така се случи, че намерих по-бързо читава фирма за това (ако някой планира нещо такова като изолация, да свирка, много съм доволен от майсторите). Все пак става дума за тераса, не за апартаментна дограма.
2. Тъй като е тераса, преди или след дограмата да викна мастер за извравняване на стените (от едра груба външна мазилка, мисля да стане равна и с някакъв специален латеь да се намаже). Как е по-добре?
3. Ролпласт читави ли са?
Благодаря предварително.
П.С. vasstop ще ти драсна в Q-то ако имам нужда от контакт с твойте хора за дограма, че както виждаш сега възникнаха нови cases... Абе що не можеше да се изпрограмира тази дограма, досега щеше да е version 4.5 release8 beta4

- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Joro_Markov написа:vasstop написа:Joro_Markov написа:Боби,президента на фирмата е много точен мъж, при интерес ще дам телефон на ЛС!
Е аз за него говорех
Васе,много поздравиБяхме колеги с него в Благоевград,що истории има....
Е значи позначаш и Кирчо, аз през него го познавам

- Joro_Markov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Joro_Markov написа:vasstop написа:Joro_Markov написа:Боби,президента на фирмата е много точен мъж, при интерес ще дам телефон на ЛС!
Е аз за него говорех
Васе,много поздравиБяхме колеги с него в Благоевград,що истории има....
Е значи позначаш и Кирчо, аз през него го познавам

Оспамихме темата... Кирчо си е сила

- vasstop
- Гадфадъ'
- Контакти:
Joro_Markov написа:Оспамихме темата... Кирчо си е сила,с него пък се познаваме още от гимназията. И той стана голфаджия,ама не съм го виждал от много време.
Вярно я оспамихме, поне я повдигаме...

На Кирчо голфа аз го избирах, с него сме добри приятели.
Не пожела да ме послуша да си вземе ABS двигател и се хвърли на едно ABU...

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:baTkoTo написа:Принципно е желателно първо да се сложат прозорците... И след това Топлоизолация (саниране) да се прави... Друго което е... Винаги рамкиращия профил който е лайсната дето се захваща за стената винаги трябва да се вижда...
1 Защото е по красиво....
2 Ако е вътре ще се получава конденз и няма да има ефект от дограмата...
REHAU са с много добър профил... За висококачествено уж "К" Стакло няма да говорим... Вземете една свещ запалете я на тъмно и идете до уж това "К" стакло... Вижте какъв образ дава пламака след това идете до някое обикновенно стъкло..
Ако наистина е К стакло ще видите разликата
Колега, виждам че си в час с тези неща, та да те пита.:
1. Голям проблем ли е че първо сложих топлоизолация? Така се случи, че намерих по-бързо читава фирма за това (ако някой планира нещо такова като изолация, да свирка, много съм доволен от майсторите). Все пак става дума за тераса, не за апартаментна дограма.
2. Тъй като е тераса, преди или след дограмата да викна мастер за извравняване на стените (от едра груба външна мазилка, мисля да стане равна и с някакъв специален латеь да се намаже). Как е по-добре?
3. Ролпласт читави ли са?
Благодаря предварително.
П.С. vasstop ще ти драсна в Q-то ако имам нужда от контакт с твойте хора за дограма, че както виждаш сега възникнаха нови cases... Абе що не можеше да се изпрограмира тази дограма, досега щеше да е version 4.5 release8 beta4
Не е толкова фатално... Можеш и сега да си сложиш дограмичката... След като я сложат трябва да викнеш просто някой да подмаже там дето се поразкъртило с мазилчица или ти да позамажеш... И обезателно под ламаринената козирка също да се подмаже ако има козирка....
Според мен най-добре ще да е първо дограмата и после да викаш мастера......
На мен също мо слагаха Ролпласт дограмата... Профила който избрах беше на Рехау...
До сега 4 години няма никви отклонения.. Препоръчвам ти да вземеш стъкло с контрастен нюанс по тъмничко дава бонус.. Не ти трябват пердета.

Ако искаш мога да звънна на един колега който се занимава с дограми... Да ти вземе размера да ти каже цена и ако искаш да се разберете

- vasstop
- Гадфадъ'
- Контакти:
Боал Пласт ЕООД
София 1407, ул. "Христо Смирненски" 9
телефон(и): 02/865 50 10
факс: 02/865 64 64
e-mail: boal2004@mail.bg
София 1407, ул. "Христо Смирненски" 9
телефон(и): 02/865 50 10