Амортисьори Голф3...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Чет 11 окт 2007 19:14

Hripi написа:Ако ми кажете как да вкарам снимка тук ще видите за къде говоря, щото мисля, че не ме разбрахте!!! :oops: :roll: [/img]

Даскала™ написа:1. Щракнете на линка -> http://img.data.bg/upload.php

Отваря ви се следната страница:
Изображение

Щракате на бутона "BROWSE" и избирате къде точно се намира картинката на компютъра Ви. След това щракате ОК и натискате бутона "ДОБАВИ". След като картинката се качи се отваря нова страница с линкове (връзки) към снимката.

Изображение

Нас ни интересува вторият линк - phpBB/IPD Thumbnail. Картинката по този начин се показва смалена и при кликване излиза в пълен размер. Просто сложете мишката върху линка и той автоматично се селектира. След това десен бутон върху селекцията -> Copy. След това поставете (десен бутон - Paste) линка в темата и сте готови!

Hripi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Hripi » Пет 12 окт 2007 12:16

Изображение Ето за какво говоря! :oops: Дано се вижда добре, ако не ще направя по-добра снимка! :oops: Аа и друго нещо... проблем ли са тези вдлъбнатини отстрани бомбето??? :roll:

Потребителски аватар
auubau
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот auubau » Пет 12 окт 2007 14:27

Айде и аз да кажа. И аз като го видях това за 1 път викам тука има проблем...да ама не! На Голф че май и на Пасат тампоните на педните амортисьори не са фиксирани както на повечето автомобили. Когато вдигнеш на крик целия макферсон пропада леко надолу и се отпуска да лежи на тая голяма шайба(с гумирания ръб) отгоре. Като пуснеш крика тампона се самонамества в полусверичната повърхност на бомбето и шайбата се надига нагоре някъде около 1 см. Такава е конструкцията измислена от немците. Няма страшно добре ти е окачването. Е ако се чува тракане от там сигурно има проблем. На снимката като гледам нормално си стърчи голямата шайба. :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”