След 1 ден оставам без старото си Голфче (3 ка '91 г 1.8 90 кс.) и ми е много куцо ама ми дават добри пари за него и са търся пак 3-ка ама по-нова година.от няколко дена се рова в мобилето и бъргарското и в немското...
Кара ми се GTI и по този повод искам да питам как е с харченрто,и ако сложа газов инжекцион много и ще го спъна?
ми аз на скоро си взех едно голф4е 3 гти 16 в и искам да ти кажа 4е сам много доволен от него,ама нещо ми омразна и мисля да го продавам ако имаш желание пиши
Мойто GTI 16V ми дава между 11-14 градско според карането и задръстванията. За газта определено ще я спънеш колата и тогава малко се губи идеята да взимаш бърза кола.... но ти си знаеш. Отделно един свестен газов инжекцион ти е около 1500-1600лв. и трябва доста да я караш колата за да ти се изплати. От страна на поддръжка има неща които са в пъти по-скъпи от на 3-ките с по-малки двигатели. Та като цяло си излиза скъпо да караш АБФ. Може би 8 клапановия GTI е по-удачния вариант стига да те устройва вървежа. Но ако финансовата страна не те притеснява много скачай на 16V
и лилаво гледах....ама и аз незнам иска ми се да си го докарам от Германия.щото от тук или поне да не е карано тук.Гледах ено мн яко сиво с мн яки фарове ама май беше удряно.и мн пари му искаше и незнам...