Fiat Brava Vs Golf2
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
Fiat Brava Vs Golf2
Извинявам се ако има подобна но не намерих.Значи въпроса ми е Кой ще бие на 400 метра Fiat Brava 1.4 или Volkswagen Golf 2 1.6.10х предварително.И двете коли са бензинови.
- AdIoSsSs_AmIg0
- Автомобил:
- Двигател:
- maniak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/2721.html
Така като гледам ще бъдат еднакво трагични:). До колкото помня голфето беше за 13.4 по каталог.
Хора това не са коли направени за ръчки, не се занимавайте с глупости ( не че аз не съм ги правил:))
Така като гледам ще бъдат еднакво трагични:). До колкото помня голфето беше за 13.4 по каталог.
Хора това не са коли направени за ръчки, не се занимавайте с глупости ( не че аз не съм ги правил:))
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя форум се превърна в нещо като ОНЛАЙН БОЖУРИЩЕ ... Демек ,станахте прекалено много клавиатурните рацери (тези които само на думи могат ) .. Защо пускаш цяла тема за някаква дръпка м-у две привидно равностойни коли ? Простот заставаш на старта и пробваш ,ако те бие няма да умреш ... След това направи тема и изкажи впе4атленията си ,но да питаш дали ще го биеш е ТЪПО .. Никой не знае състоянието на твоята и на неговата кола , никой не знае как караш и как кара той. .. ПРОСТО ТРЯБВА ДА ПРОБВАШ
.... ама аз какво разбирам та да ти давам акъл , по добре слушай какво ти пишат тук
ПРОБВАЙ БЕ Пи4 .