Колеги утре ще се борим с вентилатора на радиатора. Някой разглобявал ли е ,сменял ли е втулки ??
Ако бъркам някъде давайте свежи идеи и съвети.
Събарям предна маска,пускам "да изтекат водите" и вадим радиатора след като съм махнал 2 та маркуча и куплунзите към ел.мотора и датчика.
Мнение за демонтаж на вентилатор радиатор
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
tatenceto написа:значи аз съм се борил с вентилатора . капсулован е но при внимателно отваряне няма проблеми втулките му са бъчвообразни аз не съм търсил по магазините дали има такива а просто ги обърнах и затворих така работи вече около година
Мерси много , а колко ще изкарат така ? Утре ще видя дали има по магазините - най-вероятно няма да има.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
kris11 написа:tatenceto написа:значи аз съм се борил с вентилатора . капсулован е но при внимателно отваряне няма проблеми втулките му са бъчвообразни аз не съм търсил по магазините дали има такива а просто ги обърнах и затворих така работи вече около година
Мерси много , а колко ще изкарат така ? Утре ще видя дали има по магазините - най-вероятно няма да има.
Явно ще купувам нов вентилатор.Моя след инвазията не ми харесва много -има вибрация и явно ще сдаде багажа скоро.Явно не ства да се центрова добре след разкасуловането.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”