ПОЗДРАВИ
едно бързо въпросче
- bobkata
- Автомобил: Seat leon 1p
- Двигател: BXE 2008
- Контакти:
едно бързо въпросче
колеги моля ви кажете ми от каде трябва да отвора таблото за да си сменя крушката в жабката защото е престанала да свети , извинете ако има стара тема но в търсачката не мога да намера .. (голф 3 1992г)
ПОЗДРАВИ
ПОЗДРАВИ
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
rexpitbul написа:h0nda написа:трябва само да си отвориш жабката и да вземеш една отверка да махнеш пласмасата на крушката и да махнеш стара и да я заменип със нова и после пак да сложиш пластмасата
то там е на щипцици
A на Г2 пак ли е така !!!
на г2 не съм забелязал да има там лампа но предполагам е така но огледай внимателно за всеки случей
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
h0nda написа:rexpitbul написа:h0nda написа:трябва само да си отвориш жабката и да вземеш една отверка да махнеш пласмасата на крушката и да махнеш стара и да я заменип със нова и после пак да сложиш пластмасата
то там е на щипцици
A на Г2 пак ли е така !!!
на г2 не съм забелязал да има там лампа но предполагам е така но огледай внимателно за всеки случей
При мен има прозрачна пластмаса от горната страна на жабката и мисля, че трябва да има крушка отвътре !!! Веднъж ръчкаш около 30 мин. и нищо, неможах да я сваля!!! Но ми намерихте работа като имам свободно време почвам пак да ръчкам!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”