Поредния прострелян бизнесмен.......
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
Поредния .........
http://www.focus-news.net/?id=n817049
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Geleto написа:Поредния .........http://www.focus-news.net/?id=n817049
Не се учудвам...спомням си една случка преди няколко години - сина на въпросния бизнесмен се беше сдърпал в една дискотека и бизнесмена беше дошъл с един патлак да раздава правосъдие

-
boi4eto
- Автомобил:
- Двигател:
Kingpin написа:Със сина на тоя (Панчо) съм бил в един клас 2 години в ЕГ Пловдив и трябва да ви кажа, че още тогава (99-та/2000г.) си беше кисело гъзенце и си мислише, че целия свят се върти около него. Сега ми е ясно тати от къде е имал толкова парици...
А гледа ли по канал 3 една близка на тоя Панчо,как крещеше,че бил много трудолюбив честен,и честни хора като него не трябвало да ги убиват.Мисля че ако,е толкова честен нямаше да му светят маслото.
boi4eto написа:Kingpin написа:Със сина на тоя (Панчо) съм бил в един клас 2 години в ЕГ Пловдив и трябва да ви кажа, че още тогава (99-та/2000г.) си беше кисело гъзенце и си мислише, че целия свят се върти около него. Сега ми е ясно тати от къде е имал толкова парици...
А гледа ли по канал 3 една близка на тоя Панчо,как крещеше,че бил много трудолюбив честен,и честни хора като него не трябвало да ги убиват.Мисля че ако,е толкова честен нямаше да му светят маслото.
пише че с измами се занимавал, а тва е повече от жалка работа, при положение че съдебна система няма и патроните са по 30 стинки( +намаление ако вземеш повече)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”