Километраж на голф-3
Километраж на голф-3
Колеги, има ли някой идея как мога да нулирам показанието на километража на голфчето. Показва 180000, а аз искам да е 000000. Ако става лесно, без сериозни разглобявания на таблото-споделете
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
-
- Автомобил:
- Двигател:
Позна братче, има начин. Електронните километражи на съвременните коли си пазят данните в памет. Не знам конкретно на Голф3 как е, ама при другите обикновено тази памет се нулира (или си пишеш каквото искаш в съответната клетка - ако я знаеш коя е). Обикновено това е свързано с вадене на чипа - особено за тотала. Та ако не си правил - съвета ми е да отидеш при някои. Доколкото знам фирмените програми обикновено имат достъп до редица параметри, недостъпни иначе. Провери в руските сайтове - там има обяснения и някои и друг софт.... Спомням си че съм виждал там обяснения
- titi7707
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 1993
когато минеш 300000км. километража се занулява и надписа тотал изчезва това 100% сигурно виждал съм го нагледно!а що се отнася дали може да се занули може но трябва техника и софтуер!gepy_m написа:dbanchev написа:Чувал съм, че ако пише "total" километража не е превъртан. При опит за някъква врътка total-а изчезва.
дали е вярно това?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”