проблем с ГНП на Пасат1.9ТД AAZ
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
проблем с ГНП на Пасат1.9ТД AAZ
два пати я свалям и ремака пак ми бяга с 2 милиметра наван. маисторите ме саветват да сменя стоиката на която стои помпата.ако някои знае каде да се намери или има моля помогнете.ина4е сам доволен от колицата,само ако не бе6е този проблем
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с ГНП на Пасат1.9ТД AAZ
имах сащия проблем но при мен ремъка стопи капака и се скаса оправя се като се разхлаби задният болт и помпата се натисне силно докато ремъка прибере може и при работещ двигател 

- nikoga_sam
- Автомобил:
- Двигател:
- kapacitet
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с ГНП на Пасат1.9ТД AAZ
passatfan2780 написа:два пати я свалям и ремака пак ми бяга с 2 милиметра наван. маисторите ме саветват да сменя стоиката на която стои помпата.ако някои знае каде да се намери или има моля помогнете.ина4е сам доволен от колицата,само ако не бе6е този проблем
Брато аз имах същият проблем,свалих гнп-то ,нови втулки и се пооправи,впоследствие се оказа , че шпилката на обтяжната ролка се е изметнала от пренатягане и се наложи да я натягам с една тръба в обратната посока,НО внимавай щото може да стане беля с главата.Явно ти бяга равнината,провери я , те майсторите знаят как , с един нивел дето проверяват за криви глави
- passatfan2780
- Автомобил:
- passatfan2780
- Автомобил:
благодаря за саветите и помоща.но по4ти вси4ко изброено сам го направил.КОЛЕГИ ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЕДНО МИСЛЯ 4Е ВЕ4Е ВСИ4КИ ПРОБЛЕМИ ИДВАТ ОТ КАЛПАВИ МАЙСТОРИ!КАРАМ СИ КОЛАТА В4ЕРА НА ЕДИН ДА МИ ОПРАВИ ТЕ4 ВАВ ПОМПАТА ТОЙ ГО ОПРАВЯ И МИ РАЗВАЛЯ ДРУГО!НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИМ!ЕДИН САЖЕТ НА ВСИ4КИ КОИТО КАРАТ ДИЗЕЛИ НЕ ХОДЕТЕ ПРИ 'СЛАВИ' в ПЛЕВЕН!ВСИ4КИ ГО ХВАЛЯТ,НО ТОЙ Е ГОЛА ВОДА!Сега ще ходя в Провим4ец Ловешко.там казват 4е е наи добрият в бранша.като се жарна от него ще пиша какви са отзивите
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На теб ти е близо, а и на мен не ми е много далеч и бих казал че е на средата на страната най-добрият... В Карлово се намира и ако на някой от България му се наложи крупен ремонт или неизлечима болка на любимата ВИ кола от елитен майстор за възможно най-малко пари, ми драснете лично да ви обадя на къде да се обърнете...
Върни се в “Дизелови агрегати”