Dpop написа:asentm написа:вас ще ви возим
Ще имали място в някой от автомобилите, да се качи и повози един екс бръмбарджия
?
Ще дойда с удоволствие, само да е живот и здраве.
ще, ще
asentm написа:На 14 октомври 2007 г. /неделя/ от 10 до 12.30 ч. пред Храм паметника “Александър Невски”, “Фолксваген боксер клуб – София” ще проведе 12-я национален събор на почитателите на марката Фолксваген от цялата страна, за моделите “костенурка” и производните от тях с двигатели тип боксер.
Мотото на мероприятието е “Пазете децата на пътя”.
Тази година към нас ще се присъединят и колегите от Македония.
Медийни партньори ще са ни радио Мила голд и радио FM+, както и Порше БГ.
КАНИМ ВСИЧКИ НАШИ ПРИЯТЕЛИ И СИМПАТИЗАНТИ СЪС ИЛИ БЕЗ АВТОБИЛИ Фолксваген ДА ДОЙДАТ ДА СЕ ВИДИМ И СОФИЯ НАС ДА ВИДИ, ПЪК БИРАТА ЩЕ Е ОТ НАС.
на паркинга пред Храм паметникът “Александър Невски” ще се допускат единствено автобмобили от марката Фолксваген, независимо от модела и годината на производство. ...
Ти мойто момиче пускай снимките от вчераVW-fenka написа::arrow:asentm написа:На 14 октомври 2007 г. /неделя/ от 10 до 12.30 ч. пред Храм паметника “Александър Невски”, “Фолксваген боксер клуб – София” ще проведе 12-я национален събор на почитателите на марката Фолксваген от цялата страна, за моделите “костенурка” и производните от тях с двигатели тип боксер.
Мотото на мероприятието е “Пазете децата на пътя”.
Тази година към нас ще се присъединят и колегите от Македония.
Медийни партньори ще са ни радио Мила голд и радио FM+, както и Порше БГ.
КАНИМ ВСИЧКИ НАШИ ПРИЯТЕЛИ И СИМПАТИЗАНТИ СЪС ИЛИ БЕЗ АВТОБИЛИ Фолксваген ДА ДОЙДАТ ДА СЕ ВИДИМ И СОФИЯ НАС ДА ВИДИ, ПЪК БИРАТА ЩЕ Е ОТ НАС.
на паркинга пред Храм паметникът “Александър Невски” ще се допускат единствено автобмобили от марката Фолксваген, независимо от модела и годината на производство. ...
Утре е ДЕНЯТ !!!
Аз май ще дойда направо там,че от Люлин няма други желаещиVW-fenka написа:Утре е ДЕНЯТ !!!
pironski написа:Аз май ще дойда направо там,че от Люлин няма други желаещиVW-fenka написа:Утре е ДЕНЯТ !!!
Най добре направо там,че и без това май ще карам приятелката ми до центъра.VW-fenka написа:pironski написа:Аз май ще дойда направо там,че от Люлин няма други желаещиVW-fenka написа:Утре е ДЕНЯТ !!!
Добре...тогава там ще се видим или ако искаш ще те чакаме пред Шела на Ломско в 9:30 ..само аз и Веско ще сме
pironski написа:Най добре направо там,че и без това май ще карам приятелката ми до центъра.VW-fenka написа:pironski написа:Аз май ще дойда направо там,че от Люлин няма други желаещиVW-fenka написа:Утре е ДЕНЯТ !!!
Добре...тогава там ще се видим или ако искаш ще те чакаме пред Шела на Ломско в 9:30 ..само аз и Веско ще сме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта