След смяна на предното стъкло..
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
След смяна на предното стъкло..
Днес ми смениха челното стъкло (Голф 3).Сложили са ми тонирано-това добре, ама сега погледнах гумените уплътнения дето почват отстрани над стъклото и продължават към тавана.Та точно над предните врати стоят леко открехнати
.Явно при смяната на стъклото са ги размествали,не знам сега дали няма да влиза вода под тези уплътнения и къде отива...

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: След смяна на предното стъкло..
plamingo написа:Днес ми смениха челното стъкло (Голф 3).Сложили са ми тонирано-това добре, ама сега погледнах гумените уплътнения дето почват отстрани над стъклото и продължават към тавана.Та точно над предните врати стоят леко открехнати.Явно при смяната на стъклото са ги размествали,не знам сега дали няма да влиза вода под тези уплътнения и къде отива...
Това се води ДЕКОРАТИВНА лайсна и няма отношение към херметичността така че споко

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
kamus11 написа:без да се заяждамvakpa написа:Golf IV. 240 лв. оригинално в сервиза на "Кобра"но в кобра оригинални стъкла просто няма.в юнитреид стъклото -според модела- ти е към 800лв-оригинално-
В Порше БГ за моята струва 430лв без сензор за дъжд ! А че в Кобра няма оригинални стъкла то си е ясно че за тези пари не може да са оригинални ! Това от 240лв се "води" оригинално понеже е малко по-добро от най-големите болклуци

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”