абе вий с тея вектри от кога знаете каво е това Пасат 2 и Пасат 3 че да казвате кое какво еMihal написа:GeeTeeAge написа:дайте ми съвет - кое ще е по-удачната покупка за тези пари?
Пасат2 Комби ако е и черен в добро състояние ще е супер
За 3200 лв - Пасат б3 или Венто?
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: За 3200 лв - Пасат 2 или Венто?
малко офф 
- GeeTeeAge
- Автомобил:
- Двигател:
защо?baivan написа:За тези пари е малко вероятно вентото да е запазено. Виж коя кола е по запазена. Виж някаде по дъното дали не е изгнила, както и под калниците и дали не е омаслила по двигателя(въпреки че в повечето автокащи ги мият). Ако сравняваме двата автомобила вентото е далеч по добрият избор.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
GeeTeeAge написа:защо?baivan написа:За тези пари е малко вероятно вентото да е запазено. Виж коя кола е по запазена. Виж някаде по дъното дали не е изгнила, както и под калниците и дали не е омаслила по двигателя(въпреки че в повечето автокащи ги мият). Ако сравняваме двата автомобила вентото е далеч по добрият избор.
- Защото както разбра от писаното дотук явно МОЙТО Е НАЙ ХУБАВО
- GeeTeeAge
- Автомобил:
- Двигател:
е ти караш пасат?Теодор написа:GeeTeeAge написа:защо?baivan написа:За тези пари е малко вероятно вентото да е запазено. Виж коя кола е по запазена. Виж някаде по дъното дали не е изгнила, както и под калниците и дали не е омаслила по двигателя(въпреки че в повечето автокащи ги мият). Ако сравняваме двата автомобила вентото е далеч по добрият избор.Защото както разбра от писаното дотук явно МОЙТО Е НАЙ ХУБАВО
![]()
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
GeeTeeAge написа:е ти караш пасат?Теодор написа:GeeTeeAge написа:защо?baivan написа:За тези пари е малко вероятно вентото да е запазено. Виж коя кола е по запазена. Виж някаде по дъното дали не е изгнила, както и под калниците и дали не е омаслила по двигателя(въпреки че в повечето автокащи ги мият). Ако сравняваме двата автомобила вентото е далеч по добрият избор.Защото както разбра от писаното дотук явно МОЙТО Е НАЙ ХУБАВО
![]()
- Да ама да видя да плюя по Вентото някъде
- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
Не бе момци, не ме разбирайте погрешно. Преди вентото и аз карах пасат 2. Просто на мен веното ми хареса повече като кола. По-добър външен вид(според мен разбирасе); малко по-лек; следователно по малък разход и по добро ускорение(при еднакви двигатели); доста голям багажник, което е много удобно за далаг пат с повечко багаж; по-ново е от пасат 2-ката, с по нов и по угледен салон. Това което не ми харесва е разстоянието за краката на патниците отзад(доста по-малко от на пасата). Това си е въпрос на лично мнение, не казвам че мойта кола е най-добра.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
baivan-е, айде погледни ТУК, и се "оправи", че най-вероятно не си карал "пасат 2", ами Фолксваген Пасат Б3. Иначе Б2 няма нищо общо (като години на производство, а оттам и база за сравнение) с Венто.
В тази връзка, къде "спят" мод-тийм, та не поправят заглавието ?
- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
gr_kanev написа:baivan-е, айде погледни ТУК, и се "оправи", че най-вероятно не си карал "пасат 2", ами Фолксваген Пасат Б3. Иначе Б2 няма нищо общо (като години на производство, а оттам и база за сравнение) с Венто.
Благодаря за поправката докторе. Наистина съм се объркал. За Б3 модел ставаше въпрос.
Тази тема се разводни. Заприлича на всеобщата главоблъсканица "кое е първото-яйцето или кокошката".
Колега, купи си такава колата каквато ти е по сърце и по джоб. Като изключим външния вид и килограмите, автомобилите са почти еднакви. Колата ще си я караш ти, а не колегите от форума.
Успех с избора.
Колега, купи си такава колата каквато ти е по сърце и по джоб. Като изключим външния вид и килограмите, автомобилите са почти еднакви. Колата ще си я караш ти, а не колегите от форума.
Успех с избора.
- passatfan2780
- Автомобил:
- Двигател: aaz 1992
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”