mod edit: vasstop
stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
моя грешкаsyscop написа:stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Моторетката е 155 к.с. Може да питаш във форума www.lancia-bg.com/forum колегите какво ще ти кажат. Все пак автомобила е от по-висок клас и е нормално цените на чарковете да не са много ниски.
stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
ми като си купиуват бангии за 4000лв без "карта" с 1 ключ ще се чуди какво да прави.+това това са коли на доста км. и като ги купуват да гледат ама като не разбират ще пищятzaro написа:stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Един френд има такава 98 комби и се видя в чудо. Прееба му се имобилайзера, ходи някаде по костинброд да му го къртят, кара я 1 госина вече със скапани задни амортисиори че не може да си намери на сносна цена, всички дръжки в купето се озкпочупиха а и газовата само ядове му дава, компютъра пищи, общо взето мина му мерака за тая кола бързичко. Возия на 6, за самолет не е чак толкова самолет.
има секви поройници ако някой ми каже кола дет не се чупи я зимамsanto_trafficante написа:ми като си купиуват бангии за 4000лв без "карта" с 1 ключ ще се чуди какво да прави.+това това са коли на доста км. и като ги купуват да гледат ама като не разбират ще пищятzaro написа:stoqn_g60 написа:и аз съм се спрял последно на капа 2.0 156 коня ноември 97 с кожен солон ел пакет газова ( а тя ще ми е от полза с тия 156 коня) и много др екстри за 4000 лв
Един френд има такава 98 комби и се видя в чудо. Прееба му се имобилайзера, ходи някаде по костинброд да му го къртят, кара я 1 госина вече със скапани задни амортисиори че не може да си намери на сносна цена, всички дръжки в купето се озкпочупиха а и газовата само ядове му дава, компютъра пищи, общо взето мина му мерака за тая кола бързичко. Возия на 6, за самолет не е чак толкова самолет.ама ко да се обясняваме....няма смисъл
![]()
stoqn_g60 написа:колеги някой от вас да знае горе долу какви пари са частите за ланча капа . по възможност и за други те части ми кажете ориентировачна цена но мен ме интересува суединителнакладки окачване масла филтри ремъци и тн благодаря предварително
![]()
![]()
mod edit: vasstop
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта