10нкс предварително.
Летище - паркинг
- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Летище - паркинг
Мисля, че имаше няква подобна тема, но ми трябва актуално инфо и понеже съм останал с впечатление, че има няколко човека, които са наясно с темата, та реших да попитам - някой може ли да ми каже колко ще ми струва да си оставя колата за три дни на паркинга на летището?
И има ли значение точно къде я оставям и т.н. Обяснете ми по-подробно, че принципно не ми се налага да пътувам много извън родината и не съм наясно.
10нкс предварително.
10нкс предварително.
- MandalaY
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M4r1qn написа:dobrinb написа::офф Остави си я пред вас, и вземи такси
колегата е много прав но ако питаш за летище софия има паркинг в непросредствена близост до терминалите - 2 лв на час и един по отдалечен до бензиностанцията на Лукойл там е 2 лв на 24 часа.
Мерси за отговора. Този по-отдалечения колко е далече? Хехе примерно в мин/пеша (с куфар на рамо)
- Simona
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Летище - паркинг
MandalaY написа:Мисля, че имаше няква подобна тема, но ми трябва актуално инфо и понеже съм останал с впечатление, че има няколко човека, които са наясно с темата, та реших да попитам - някой може ли да ми каже колко ще ми струва да си оставя колата за три дни на паркинга на летището?И има ли значение точно къде я оставям и т.н. Обяснете ми по-подробно, че принципно не ми се налага да пътувам много извън родината и не съм наясно.
![]()
10нкс предварително.
тоя който е до летището ,можеш да оставищ колата си и има специални оферти в зависимост от дните на престой на автомобила,тоне така беше на пролет и не плащаш за час-излиза ефтино,но все пак е дърво!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”