Опашката пред КАТ

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mishu » Вто 18 сеп 2007 18:40

Exell написа:Мишу така е , обаче ако работата ти е (като моята) в другия край на СФ и като се забиеш в нея не се знае кога ще свърши..... лично аз предпочитах преди , блъсканица , висене , чакане но винаги съм минавал за час два максимум . Това онзи ден 3 часа висене не ми хареса особено , и целия ден ми пропадна .
Най-добре е фани некой , дай му 5 лева и да кеси отпред и да брои номерцата . Като приближи твойто ти праща СМС и фърчиш на живот и смърт в КАТ :) . Ше видите , че някой хора ще почнат да се изхранват от номерца и следене на номерцата и сичко свързано с тия НОМЕРЦА :twisted: :twisted: :wink:

От тая система някой милионер може да стане ако застане от сутринта и взима през 1 час 10 номерчета. После по 5 лв едното. Най-малко по 100лв на ден ще прави. Аз лично бих дал 5лв за да не чакам mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Вто 16 окт 2007 9:04

пиша тук малко инфо за колегите, които трябва да си оправят актове, защото например ако днес имах инфрмация нямаше да се редя на студа от 7,00ч за нищо.
Днес бяха стигнали до 5септември. Така че, ако акта ви е с по-късна дата не ходете рано да висите. На гишето за удължаване на срока има опашака, но върви бързо, не ви трябват и номерчета.
Така че спокойно си изпийте сутрешното кафе, не стойте да мръзнете и отидете по което време ви е удобно. Успех!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”