Въпрос :-)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Въпрос :-)
Аз съм нов шофиор и сега мисля да си взимам първата кола.... та искам мнения от по-опитни, каква кола да си взема.Аз съм от София и ще я карам главно в града,та... Само моля, Ви не ми предлагайте Ibiza, Opel Corsa и т.н. тъй като ми е прекалено малка и трудно се събирам вътре Very Happy Аз съм се ориентира към VW Vento, Seat Cardoba - тези, защото мога да им сложа метан и после да се возя без пари Very Happy А други.... Hyundai Accept, Lancia Delta и Оpel Astra. В общи линий това са нещата които ми харесват и мога да си позволя (аз давам 3000 до 3500 мax.3800-4000) Кажете мнение... кое си заслужава, кое не и защо

- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
ако не караш адски много аз бих те посъветвал да си вземеш някой запазен Голф 3 ГТ с 1.8 мотора и да му сложиш ГАЗ нормална ще ти харчи към 10-11 литра в града и 7-8 извън според мен това е по добре а и ГТ си има АБС което за млад шофьор е добре. 450 лева ще ти е уредбата и за 3500 може да намериш не лош голф. ако държиш да е на метан колегата е прав че пассат е по добро решение. но си сметни дали не ти е по лесно с обиковенна газ
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Въпрос :-)
Geleto написа:По - добре Поло ама ти вече май си решил каква да е!
Няма да се събере вътре
[FloW] написа:Само моля, Ви не ми предлагайте Ibiza, Opel Corsa и т.н. тъй като ми е прекалено малка и трудно се събирам вътре
Последна промяна от Stefan на Вто 16 окт 2007 14:00, променено общо 1 път.
не съм решил, но се колебая... аз харесвам среден клас коли точно като Венто и мисля че Пасата ми е малко големичък
А в Полото управлявам с коленете си
мен ме притеснява това,че в града немога да карам колемичка кола, въпреки че незнам точно каква е разлликата между Венто и Пасат
P.S. Мразя Голф (с изкючение на Голф 2 ама той вече много остаря)
P.S. Мразя Голф (с изкючение на Голф 2 ама той вече много остаря)
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Re: Въпрос :-)
Stefan написа:Geleto написа:По - добре Поло ама ти вече май си решил каква да е!
Няма да се събере вътре![]()
[FloW] написа:Само моля, Ви не ми предлагайте Ibiza, Opel Corsa и т.н. тъй като ми е прекалено малка и трудно се събирам вътре
Еми то Венто/Голф 3 се еднакво отвътре ,така че и голф 3 може
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Re: :))
Perso написа:Има ли модератори в този форум?
Слагайте катанеца, че ми писна от идиотски теми)
ти какво искаш .. човек който се е регистрирал оня ден .. да ти пише за степени на сгъстяване .. за бутала и ход на бутала.. за гарнитури и такива работи които на теб ще са ти интересни ли ? е пич грешиш.. ще пита докато не разбере.. никой не се е родил научен.. ще чете из форума 1 месец и ще научи за какво става дума.. как се ползва търсачката и как се слагат снимки
а пък на мене ми е писнало от такива изказвания като твоето така че сме квит ..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”