Ами да , тавана ми е една бира , даже напоследък и толкова не си позволявам че Шпека стана дебелgolfarata написа:нима не пиете и не карате?...
фатален край за бившата кола на колегата Faster......С6016..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
темата е спамена поне 100 пъти. ако ти кажеш че не нарушаваш правилата за движение по пътищата / тоест закона/ човешкото изчезва. не казвай че не си се мазнил на куки да не пишат а да почерпиш нещо малко.............. мани го максимчо - когато си купиш хамър - у хамър форума ще си пишеме и ще спамиме нали?
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
golfarata написа:темата е спамена поне 100 пъти. ако ти кажеш че не нарушаваш правилата за движение по пътищата / тоест закона/ човешкото изчезва. не казвай че не сис е мазнил на куки да не пишат а да почерпиш нещо малко.............. мани го максимчо - когато си купиш хамър - у хамър форума ще си пишеме и ще спамиме нали?
никога не съм карал пил колега, а мен като малък един ме блъсна с жигула не с хамър и щеше да ме убие, и ако смяташ че това да казвам че да караш пил е опасно е спамене, тогава прости ми за спамето. карай както искаш не ме интересува но не искам някой невинен да си отиде заради нечия самонадеяност. и пак никога не съм карал пил
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
golfarata написа:колега заорахме дълбоко у спама! не се прави на мъж............. грешиш много !
кое по точно е правенето на мъж? за мен тов аповедение на пътя си е опасно и тук става въпрос за човешки живот радвайте се че се е разминало и е жив и здрав и умната за напред ? или вече е забранено да имама мнение?
- golfarata
- "Селски тунинг"
- Автомобил:
- Двигател:
колега не съм мод или админ - пусни стотици мнения / хиляди / . личността не трябва да се подтиска.......... твой проблем си е! изказах съболезнования за хубавата кола и че колегата е жив и здрав/ без такива / е малко тунинг има по него............. / ама виж каде отидохме / стигнахме / лично го прие проблема............... недей толкова да го вземаш вътрешно - 90 ПРОЦЕНТА ПИЯТ 1 БИРА И КАРАТ! а че колегата нема му платат тоталката - жив и здрав! пак ще си вземе VW. Пак ще кара така както му харесва.................... негов проблем......... и въпреки всичко е пак сред нас - феновете на марката VW................!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ/ ФЕНКИ / ФЕНЧЕТА НА ФОЛКСВАГЕН
УСПЕХ НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ/ ФЕНКИ / ФЕНЧЕТА НА ФОЛКСВАГЕН
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”