От 2 дни имам проблем с Голф-а си (4-ка, 98-а година). Прибирах се от Плевен и някъде 5 км преди ЖК Младост ми угасна, както си карам. Светна ми лампичката на акумулатора. Пробвах да запаля, но изобщо стартера не завъртя и нямаше индикации, че ще запали. Изчаках… след 20-ина минути калата си запали и я подкарах. Странното е, че ми бръмчи по особен начин… все едно дизел.
Другият ми проблем е, че от няколко дни, след като тръгна на дълъг път, някъде след 10-ия километър ми светва лампичката за маслото, а в същото време то ми е на МАХ. Скоро го сменях, сменях и масления филтър.
Някой може ли да ми каже в Младост къде има свестен сервиз, за да я закарам възможно най-скоро.
Помогнете ми!
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
england_fen написа:Колата я взехме през юли, тъкмо я вкараха от Италия. Сменяхме им доста неща...
Първоначално като я карах около седмица ми гореше много масло...за 700 км ми изразходи почти 8 литра...после и смениха сегментите, след което почти 1000 км я карах доста бавничко, докато се разработи добре.
еи тва е истинска италиянка .иди при този дет ти е правил ремонта
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай в сервиз "D&N" или тъйнаречените "Закс", зад Магдоналтс на бул. Ал. Малинов, околовръсното на Младост 2
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3cd7f ... x=61&iy=22
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3cd7f ... x=61&iy=22
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”