VW Golf 3 - Variant (уточнение - комби), 1.6 бензин АЕK, година 1995.
Трябва ми схемата на ел. инсталацията на електронно-приборното табло, подобно е на 2.0 GTI 16V.
Въпрос - кой от линковете по-долу ще свърши работа? Проблемът, доколкото разбрах е, че датчикът за гориво на автомобила сочи 0. Тоест е спрял да работи.

Търся схема на ел. таблото на VW Golf 3-Variant 1.6 AEK
-
- Автомобил:
- Двигател:
Търся схема на ел. таблото на VW Golf 3-Variant 1.6 AEK
Последна промяна от vertexshader на Сря 17 окт 2007 21:34, променено общо 4 пъти.
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Търся схема на ел. инсталацията на Golf 3 комби
vertexshader написа:Честно да си кажа не знам коя година, но знам че е бензин 1.8
Просто не съм шофьор, а правя услуга.
на кое точно ти трябва схема?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся схема на ел. инсталацията на Golf 3 комби
buFka написа:на кое точно ти трябва схема?
Виж първия пост. Сега направих корекция, просто не съм шофьор или авто-разбирач/маниак/любител...
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
www.volkswagen.msk.ru - в ръководството за ремонт на руски има ел.схеми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся схема на ел. таблото на VW Golf 3-Variant 1.6 AEK
Мисля че ел.-магнитните системи на бензиномера и температурата са еднакви (при мен е така) , колкото до подробна схема на таблото- не се надявай да намериш лесно , даже никакvertexshader написа:VW Golf 3 - Variant (уточнение - комби), 1.6 бензин АЕK, година 1995.
Трябва ми схемата на ел. инсталацията на електронно-приборното табло, подобно е на 2.0 GTI 16V.
Въпрос - кой от линковете по-долу ще свърши работа? Проблемът, доколкото разбрах е, че датчикът за гориво на автомобила сочи 0. Тоест е спрял да работи.

-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е па язе обясних, че не съм шофьор и не разбирам от коли
Просто правя услуга на човека, все пак той не знае как се борави с форуми и т.н.
А самият проблем е крайно прост - търсиме схема на таблото и конектора. Датчикът за горивото не работи, повтарям. Досега нито търсачката в този форум, нито Гугъл дават достатъчно добри резултати по проблема. Самата идея е да се разглоби таблото, да се провери дали инсталацията не е прекъсната, ако е здрава то значи таблото е повредено. За същото нещо в сервиз ще поискат 60-70лв., че и повече, само за проверката. А там дори нямат нужният тестер за електрониката и ел. инсталацията на конкретния модел МПС (поне където е проверил лично собственикът на Голфа).

Просто правя услуга на човека, все пак той не знае как се борави с форуми и т.н.
А самият проблем е крайно прост - търсиме схема на таблото и конектора. Датчикът за горивото не работи, повтарям. Досега нито търсачката в този форум, нито Гугъл дават достатъчно добри резултати по проблема. Самата идея е да се разглоби таблото, да се провери дали инсталацията не е прекъсната, ако е здрава то значи таблото е повредено. За същото нещо в сервиз ще поискат 60-70лв., че и повече, само за проверката. А там дори нямат нужният тестер за електрониката и ел. инсталацията на конкретния модел МПС (поне където е проверил лично собственикът на Голфа).
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”