volf написа:Здравейте ! Преди три месеца когато си купих Голф 3 с дв.АЕК 74Kw
и пред мен стоеше въпроса каква газова уредба да си сложа.
Благодарности на /Ludia/,/Hertz/, /relaxxx/ които ме светнаха,че на нашия дв. може да се сложи об.газова уредба,но задължително трябва да се намери добър газаджия.
Това за газаджията важи и в пълна степен и за газовия инжекцион.
След като претегих всички плюсове и минуси,и по съвет от /The Red Guy/, с ,чието съдействие,успях да намеря изгодно нов газов инжекцион,а също и съвет при кой майстор да го сложа. На 21.09.2007
се обзаведох с Г.И. Tartarini.
За сега съм минал само 200км,и имам да трупам впечатления от него.
Не забелязвам разлика във вървенето на газ и на бензин,като превкл. от бензин на газ става плавно. Вчера успях на газ да вдигна 150 км- и никаква разлика-боях се да я настъпя повече.
Снимките ,ще постна в раздел /Монтирани автогазови уредби на VW в снимки и коментари /
А за разхода когато изпразня две,три бутилки.
Много съм доволен от майстора Стойчо Карагьозов.Всичко по-уредбата ми е направена професионално.

И моята ми я слага той досега не съм пипнал нищо по нея . Не ми взе и кой знае какви пари за 380 лв с 10 литра газ за настройка

. Извън града ми гори с 5 човека и багаж максимум 8-8.5 при положение че съм с 4 скорости и двигателя ми работи на 3000 оборота при 100 км в час . То повече не ми и трябва :0