Задържаха заподозрян за убийството на сестрите Белнейски

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Задържаха заподозрян за убийството на сестрите Белнейски

Мнениеот Stoi » Чет 18 окт 2007 8:26

Да, точно сега го хванаха, когато на правителството му е опрял ножа на гърлото. Хитри са гадовете ! Ето четете. Да си отклоним малко вниманието от стачките :lol:

----------------------------
В Пазарджик тези дни е задържан 40-годишният Тодор Янев, по-известен с прякора Джандара.

Той е арестуван след като е пребил до смърт съпругата си Тонка Янева.

Според полицията мъжът е заподозрян за убийството на сестрите Белнейски.

Янев е криминално проявен, има няколко дела за кражби и изнасилвания.

Мотивите за задържането му е сходния почерк на престъпленията.

И в двата случая труповете са обезобразени до неузнаваемост, действано е в състояние на силен афект и с изключителна жестокост.

Янев е с постоянна мярка за задържане под стража в ареста в Пазарджик.

Взета му е ДНК проба, която трябва да потвърди евентуалната му връзка с убийството на сестрите Белнейски.

След жестокото убийство на Христина и Росица Белнейски той бе един от заподозряните, но поради липса на доказателства бе освободен.

Според хората в Пазарджик, които познават Джандара, той е много жесток и хитър, участвал е и в други убийства преди години.
--------------------------

www.dnes.bg

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 18 окт 2007 8:28

Аз не схващам нещо.Бил е задържан защото е бил сред заподозрените,после пуснат поради липса на доказателства.Сега ще му вземат ДНК проба...а тогава защо не са му взели? Или много мисля?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 18 окт 2007 8:30

peshonp написа:Аз не схващам нещо.Бил е задържан защото е бил сред заподозрените,после пуснат поради липса на доказателства.Сега ще му вземат ДНК проба...а тогава защо не са му взели? Или много мисля?

много си гледал Хорейщо ми се струва :)

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 18 окт 2007 8:30

peshonp написа:Аз не схващам нещо.Бил е задържан защото е бил сред заподозрените,после пуснат поради липса на доказателства.Сега ще му вземат ДНК проба...а тогава защо не са му взели? Или много мисля?

Ето , хвана се в капана. Сега ще мислиш за това , а не защо хората са по улиците и стачкуват :wink: :lol: :wink:

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 18 окт 2007 8:33

за стачките не ми говори,че...трета седмица се чудя как да комбинирам нещата между работата ми и гледането на детето..Имат право да стачкуват,ама като им се предложи нещо го отхвърлиха.Синдикатите си играят с нервите на правителството,учителите и хората.Между другото и двамата ми родители са учители.А иначе пък,харесвам Хорейшио и д-р Хаус :)))

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 18 окт 2007 8:48

абсолутно съгласен. Тоз го изкараха егати рецидива!!!! Имал учстия в други убиства. Бил задържан заради еднаквия почерк или задето убил жена си!! Аве тоз как още е жив ве?

Прах в очите!

А отностно написаното ако поне 10% е вярно това говори много зле и за правосъдната ни система и за контролните органи.
Аз си правя изводи от който освен да поискам на още няколко министри оставките друго не ми идва на ум. Е може ида не си правя правилните изводи или да се радвам че са го фанали поне, било то и заради политическа кампания.

Потребителски аватар
GTI-8V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTI-8V » Чет 18 окт 2007 8:53

Ами и аз се питам сaщо тогава не му всеха ДНК пробата .... ????!!!!????

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 18 окт 2007 8:54

Абе момчета ,предизборна кампания му се казва.Не виждате ли какво става счупиха си ръцете да асфалтират.Всички работят по задачите си от преди 4 години.Това нашето е една нещастно и пробито подобие на държава.

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 18 окт 2007 9:01

dready написа:Абе момчета ,предизборна кампания му се казва.Не виждате ли какво става счупиха си ръцете да асфалтират.Всички работят по задачите си от преди 4 години.Това нашето е една нещастно и пробито подобие на държава.

незнам къде какво асвалтират ко правят, аз по по-гадни пътища не помня да съм карал. Или крупки или пропаднали шахти или вълнение 2-3 бала.

Незнам вече мойта кола ли не е вред или пътя е болук. Е снощи отивах към студенски град да гледам мача и тръвам да спиран на стоп и колата потскача, викам ли коли и стана ся, данеби да се чупи нещо. След като тругнах обърнах внимание как пътя е толква вънист, че все едно тирове минавали там. Става дума за улица Жулио Кюри или нещо подмно от Плиска покрай кино изток посика интерпред.

Аман като правят предизборни ремонти поне да ги правят като хората.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 18 окт 2007 9:42

Lizard написа:
dready написа:Абе момчета ,предизборна кампания му се казва.Не виждате ли какво става счупиха си ръцете да асфалтират.Всички работят по задачите си от преди 4 години.Това нашето е една нещастно и пробито подобие на държава.

незнам къде какво асвалтират ко правят, аз по по-гадни пътища не помня да съм карал. Или крупки или пропаднали шахти или вълнение 2-3 бала.

Незнам вече мойта кола ли не е вред или пътя е болук. Е снощи отивах към студенски град да гледам мача и тръвам да спиран на стоп и колата потскача, викам ли коли и стана ся, данеби да се чупи нещо. След като тругнах обърнах внимание как пътя е толква вънист, че все едно тирове минавали там. Става дума за улица Жулио Кюри или нещо подмно от Плиска покрай кино изток посика интерпред.

Аман като правят предизборни ремонти поне да ги правят като хората.

Е някой довоен как са направили цариградското ?

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 18 окт 2007 9:45

супер е направено,като си пуснеш музика от орлов мост нагоре и си играеш в такт с музиката без да се напрягаш :)

Потребителски аватар
Papa_Dock
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Papa_Dock » Чет 18 окт 2007 9:56

GTI-8V написа:

Ами и аз се питам сaщо тогава не му всеха ДНК пробата .... ????!!!!????

За съжаление ДНК тестовете мисля че са много скъпи и ги правят в крайни случаи така съм чувал поне може и да ми е стара информацията :roll:

Потребителски аватар
peshonp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот peshonp » Чет 18 окт 2007 9:59

А бе скъпи,нали ние ги плащаме и когато става дума за убийство и то такова,няма място за цени и пари.Скъпи са ако си поръчаш частно да ти ги направят,а иначе просто при съмнение за убийство нямат право да се съобразяват с парите.То и патроните са скъпи,ама аз ще ги платя,ако го осъдят на смърт :evil: Против смъртното наказание съм,но за такива убийства,това е малко според мен.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 18 окт 2007 10:19

Кьорава работа :No

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Re: Задържаха заподозрян за убийството на сестрите Белнейски

Мнениеот Pichaga » Чет 18 окт 2007 14:24

Stoi написа:Мотивите за задържането му е сходния почерк на престъпленията.

И в двата случая труповете са обезобразени до неузнаваемост, действано е в състояние на силен афект и с изключителна жестокост.

Взета му е ДНК проба, която трябва да потвърди евентуалната му връзка с убийството на сестрите Белнейски.

ако е само това....лошо...почти нищо не значи, почерка е само индиция
дано ДНК-то докаже
дано, че се изложихме, това да не е поръчково убийство да не го разкрият
уффф

Върни се в “ОФФ-Топик - други”